7.500-8.500 TL arası bütçeye işlemci ve anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan slyavix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 344
  • Etiketler Etiketler
    anakart
Bütçe
7500-8500

B650M S2H yerine ASUS'un Prime modeli tercih edilmeli. Hem daha yüksek MHz kapasitesine sahip hem çift M.2 slotlu. Yazılımı desen kat kat daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
B650M S2H yerine ASUS'un Prime modeli tercih edilmeli. Hem daha yüksek MHz kapasitesine sahip hem çift M.2 slotlu. Yazılımı desen kat kat daha iyi.
Arkadaşın bütçesi bir nebze kısıtlı gibi geldi o yüzden öyle seçtim, ASUS Prime modeli tabii ki daha mantıklı.

Arkadaşın bütçesi bir nebze kısıtlı gibi geldi o yüzden öyle seçtim, ASUS Prime modeli tabii ki daha mantıklı.

M.2 slot eksikliğini ileride hissedebilir. Ben B650M S2H aldım keşke üstüne 1.5K verip ASUS Prime alsaydım diye pişman oldum.

2. elde bunu buldum. Aynı model ama fiyatı çok iyi.

Hocam profil fotoğrafınız daha çok ilgimi çekti ama neyse
Anakart konusunda da 1000 lira için sahibindene düşmeye değer mi bilemedim. İndirim vesaire denk getirirse daha mantıklı gibi.
İkinci el kovala hocam fırsat çıkıyor. Ben mesela ikinci sistemimi komple ikinci el dizdim. 5500₺ ye i5 11600 - b560m anakart + 2x8 gb ram aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…