7.500 TL telefon önerisi

Bütçe
6000 - 7500 TL
Hem AnTuTu puanı 890k hem kamerası çok daha iyi. Sizinki kadar berbat olamaz.

Hocam tamam telefon güçlü kamerasıda güzel kimse bir şey demiyor ama bizim alacağımız telefonda aradığımız özellikler bu değil sadece WhatsApp, Facebook, Instagram açsın yeter. Güçten çok batarya ömrü lazım bize.

Hocam kuzenimde var benim M33 5G telefonumun %5'lik şarjı o telefonun %40'lık şarjı kadar gidiyor. Tabii senelerce kullandı ama önceden de çok iyi değildi batarya ömrü.

Hocam batarya harici konularda çok daha iyi. Ekran çözünürlüğü düşük gibi görünüyor ancak benim eski telefonum olan Huawei P Smart S'ten daha güzel gösteriyor. A13 bionic de güçlü bir işlemci yanı sıra iOS stabilitesi söz konusu. Şu an kullanıyorum. Şarj dışı her şeyinden memnunum.

Aslında Epey üzerinden kendi isteklerinize göre filtreleyerek, fiyat sıralaması yaptıktan sonra çok daha size uygun seçenekler ile karşılaşabilirsiniz.

Yine de sizin için biraz baktım. 7.500 TL bütçe için batarya, yazılım ve marka kalitesi bakımından en iyi tercih Samsung Galaxy M15 5G olacaktır. O fiyat segmentinde 6000 mAh bataryaya sahip tek cihaz onu gördüm. Diğerleri hep 6000 mAh altında kalıyor. Ayrıca Android söz konusu olduğunda sadece donanım değil, yazılım kalitesi ve yazılımın güncelliği de önemlidir. Bunların ikisini de en iyi şekilde sağlayan markalardan biri Samsung olduğu için rahatlıkla tercih edebilirsiniz bence.

2024 yılında çıkmış, güncel bir cihaz ve işlemci olarak MediaTek Dimensity 6100+ (MT6835) bulunduruyormuş. Samsung kendi cihazlarına uzun süre boyunca güncelleme sözü verdiğinden dolayı anneniz için ideal bir telefon olacağını düşünüyorum.

Yine de farklı modellere bakmak ve bütçeyi daha çok kısmak gerekir ise 2023 yılında çıkmış, Qualcomm Snapdragon 680 (SM6225) işlemcisine ve şu an için en düşük 6,999 TL fiyatlandırmaya sahip Samsung Galaxy A05s modeli de tercih edilebilir.

Anladığım kadarıyla belirttiğiniz bütçeye göre en iyi performansı vereni, en güçlüsünü değil de hem batarya hem de cihaz olarak en uzun ömürlüsünü arıyorsunuz. Bu durumda belirttiğim iki cihazı da inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.7 inç 750p ekrana sahip ve oyun oynamadan maksimum 3 saat ekran süresi verebilen cihazın neresi iyi acaba açıklar mısın?

Oyunlarda Ultra ayarda akıcılık sağlaması ve HDR10, Dolby vision desteği. Boyuna değil işlevine bakacaksın demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…