Zamanında çok iyi bir fiyattan almıştım kütüphanemde ne olur ne olsun diye. Aslında zombie teması falan hoşuma gitmişti ancak pek bir olayının olmadığını sandım ve silmiştim oyunu. Sizce tekrardan ve sıfırdan bu oyuna başlanıp oynanır mı?
Survival-crafting özellikle zombi temalı oyunlarını seven birisi olarak gördüğüm en kötü oyunlardan biri olabilir. Evet bu oyunlar temel bakımından buglu olur ama bu oyun yıllar geçmesine rağmen aşırı seviyede buglu ve kalitesiz. Project Zomboid gibi bir örnek varken bu oyunun bir manasını göremiyorum.
Yıllar geçmesine rağmen bugla dolu ve rezalet bir optimizasyona sahip bir oyun. Tamam 4060Ti mükemmel bir kart değil ama böyle kötü görünümlü bir oyunda insan sabit 60 fps alır bari ya.
Yıllar geçmesine rağmen bugla dolu ve rezalet bir optimizasyona sahip bir oyun. Tamam 4060 Ti mükemmel bir kart değil ama böyle kötü görünümlü bir oyunda insan sabit 60 FPS alır bari ya.
Survival-crafting özellikle zombi temalı oyunlarını seven birisi olarak gördüğüm en kötü oyunlardan biri olabilir. Evet bu oyunlar temel bakımından buglu olur ama bu oyun yıllar geçmesine rağmen aşırı seviyede buglu ve kalitesiz. Project Zomboid gibi bir örnek varken bu oyunun bir manasını göremiyorum.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Project Zomboid varken bu oyunun esamesi okunmaz, en son ciddili arkadaşlarla 3 yıl önce oynamıştım o zamanda çok sıkıntılıydı şimdi tekrar girip baktım hala rezalet durumda. Hiç düzeltmiyolarda oyunu.
Oynanır. Başta animasyonlar çok saçma gelecektir ama alıştıktan sonra oyun seni içine çekecektir. Survival ve sandbox tarzı oyunlar seviyorsan aradığın oyun bu. Bence benzer türdeki oyunlar arasında en iyisidir.