7 Eleven, logosunun dövmesini yaptıranlara 711 gün boyunca ücretsiz kahve veriyor

Ben bu mekanı kahveci sanıyom ya la . Neyse gene de herhangi bir içecek bu yöntemle dızlanabilir .
Yok yahu en son Tayvandaydık fuar için her adım başına 2-3 tane 7 Eleven marketi düşüyor; aynı BİM, A101, Şok gibi. Tek farkı içinde hazır yemeği mikrodalgada ısıtma imkan veriyor.

Yok yahu en son Tayvandaydık fuar için her adım başına 2-3 tane 7 Eleven marketi düşüyor; aynı BİM, A101, Şok gibi. Tek farkı içinde hazır yemeği mikrodalgada ısıtma imkan veriyor.

Ohooo onu Migros'larda da yapıyorlar. Ne anladım ben bu işten. Hadi gidip Tayvan'da Migros açıp daha ucuza satış yapalım sürümden daha fazla kazanabiliriz.

Ohooo onu Migros'larda da yapıyorlar. Ne anladım ben bu işten. Hadi gidip Tayvan'da Migros açıp daha ucuza satış yapalım sürümden daha fazla kazanabiliriz.
Migros görmedim ama CarrefourSA da çok var Tayvanda. Hatta AVM şeklinde vardı CarrefourSA AVM diye

Migros görmedim ama CarrefourSA'da çok var, Tayvan'da... Hatta AVM şeklinde vardı CarrefourSA AVM diye

Ben de diyorum bu CarrefourSA nasıl iflas açıklaması yapmadı hala. meğerse adamların Türkiye'yle işi yokmuş .

Migros'u gidip biz açalım. Köşe oluruz. Gelen parayla da 2 3 tane server alırız forum sürekli çökmekten kurtulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…