RamKokusuSeven
Becerikli
Hocam hız alabilirim fakat sinan kuzucu güzel duruyor fakat benim gözümü korkutuyorlar çok zor diye fakat onu almak isterim.Ortaokul zamanımda sinan kuzucu ve hız çözüyordum diğerlerini çok hatırlamıyorum.
Basit biraz.
Hocam hız alabilirim fakat sinan kuzucu güzel duruyor fakat benim gözümü korkutuyorlar çok zor diye fakat onu almak isterim.Ortaokul zamanımda sinan kuzucu ve hız çözüyordum diğerlerini çok hatırlamıyorum.
Basit biraz.
Kaynak tam hatirlamiyorum ancak Fenomen kullaniyordum genelde, Ankara Guclendirene de bakabilirsin, daha da zorlasin diyorsan Mozaik, Okyanus Mastera falan bakabilirsin. Bu senende Sinan Kuzucu gibi yayınlara gereksiz para bayılma bence. Birde sunu soyleyeyim matematik ve türkce yapını iyi olustur LGS icin.Selam, 7. sınıftayım. Bana şu an ve soru bankası, konu anlatımlı bir test kitabı önerir misiniz?
Selam, 7. sınıftayım. Bana şu an ve soru bankası, konu anlatımlı bir test kitabı önerir misiniz?
Zor ama konuları oturtursan yaparsın. Önce orta seviye çöz sonra sinan kuzucuya geçersin.Hocam hız alabilirim fakat sinan kuzucu güzel duruyor fakat benim gözümü korkutuyorlar çok zor diye fakat onu almak isterim.
Yapamam diye bir sey yok ne demek hocam? Adamin temeli olmadan zor kitap verirsen matematige kuser once temelden alip oyle gidecek.Yapamam dersen yapamazsın. Çalışıp uğraşacaksın. Bu kafayla olmaz.
Fenomen ve Sinan Kuzucuda iyidir.
Hocam aklımda Ankara sinan kuzucu ve olursa hız var teşekkür ederim.Kaynak tam hatirlamiyorum ancak Fenomen kullaniyordum genelde, Ankara Guclendirene de bakabilirsin, daha da zorlasin diyorsan Mozaik, Okyanus Mastera falan bakabilirsin. Bu senende Sinan Kuzucu gibi yayınlara gereksiz para bayılma bence. Birde sunu soyleyeyim matematik ve türkce yapını iyi olustur LGS icin.
Teşekkür ederim hocalarıma soracağım.Yapamam diye bir sey yok ne demek hocam? Adamin temeli olmadan zor kitap verirsen matematige kuser once temelden alip oyle gidecek.
Ayrica foruma sormani degil de hocalarina sormani oneririm kaynak isini.
Bir sey degil hocam ama bunlari hocalarina sorsan daha iyi edersin. Kaynak isi senin bileceğin iş adamin birine Sinan Kuzucu kolay geliyordur digerine zor geliyordur bu degisken oluyor ondan kendine gore al, bu sene cok yorma kendini ama tamamen de salma eger temelin olmazsa cok sıkıntı cekersin seneye.Hocam aklımda Ankara sinan kuzucu ve olursa hız var teşekkür ederim.
Ankara al eger iyi degilsen gerçi hangi derste alacağında onemli.Hocalarım, kuzenime sordum sınıfın en zekisi ve sinan kuzucu orta zor dedi ben ulti yada Ankara alıcam belki hız.
Hocam tüm dersler arıyorum. Fakat bulamazsam Matematik ve fen birde türkçe.Ankara al eger iyi degilsen gerçi hangi derste alacağında onemli.
Bu sene LGS girdim. Hangi ders için?Selam, 7. sınıftayım. Bana şu an ve soru bankası, konu anlatımlı bir test kitabı önerir misiniz?
Sinan kuzucu ulti zor.Hocalarım, kuzenime sordum sınıfın en zekisi ve sinan kuzucu orta zor dedi ben ulti yada Ankara alıcam belki hız.