70.000 TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
70.000 TL

vanitas

Gelişen
Aklımda şu an HP Omen 16 CJ8T8EA var ama emin olamıyorum. Benzer fiyata daha iyi önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Omen 16 önermem. Bütçeyi sonuna kadar kullanmak istemiyorsak 55K dolaylarında bu model alınabilir, kalan + bütçe ile de RAM takviyesi yaparsınız:

Biraz daha güçlü bir şey arıyorsanız buna da bakabilirsiniz:

Omen neden alınmaz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Omen neden alınmaz hocam?
Yanlış dizayn, sensör sorunları, limitlemeler, siyah ekran sorunları, shutdown sorunları, klavye ve dokunmatik yüzeyin aniden devre dışı kalması gibi sorunları örnek olarak gösterebiliriz. Elektronik işi biraz da şans işi fakat 16 ve 17 serilerinde bu sorunlar epey kullanıcıların dilinde. Omen MAX'lar güzel fakat bütçeyi arttırmak lazım onun için de.

Yukarıda bahsettiğim F16 ve X7T cihazlar bütçeniz doğrultusunda değerlendirilebilir.

TUF F15 serisi laptop kullanıyorum. Wi-Fi kartı ve SSD'nin üst üste konumlanması yüzünden Wi-Fi kartı sürekli devre dışı kalıyor (sıcaklıktan ötürü). TUF olsa bile bence A serisi olmalı. Game Garaj ise Monster'ın yandan yemişi gibi görünüyor. Tongfang kasaya etiket koyup satıyorlar. İkisi de en azından bütçe biraz arttırılırsa ASUS ROG alınmalı diye düşünüyorum. 73 bin TL'ye var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…