Yukarıdaki sistemi, aynı parçalarla hiç özelleştirmeden indirim gecesinde alelacele maalesef sipariş verdim. Maalesef diyorum çünkü anakart ve işlemci soğutucusunun bu sisteme pek uygun olmadığını düşünüyorum. Şimdi bütçe meselesi olarak 69.999₺'ye aldım; ama Hepsiburada'dan peşin fiyatına, 6 taksitli ödeyebileceğim şekilde 100.000₺'lık beyaz bir sistem topladım. Bütçe epey aşsa da taksit rahatlığından idare edebilirim. Size sorum şu: Benimle aynı durumda kalsanız, aynı işlemci ve ekran kartını içeren bu iki sistemden hangisini tercih ederdiniz? Topladığım sistemin parçalarında değiştirmemi düşündüğünüz bir parça var mı?
NOT: Siparişim için fatura kesildi ama kargoya verilmedi; bir şekilde iptal ettirebilirim. Topladığım sistemde kendi M.2 SSD'mi kullanacağım.
O anakart yeter işlemciye, diğer konunuzda da söyledim, içinize sinmiyorsa firma ile iletişime geçip anakartı TUF B650M-E yaptırın, soğutucu neden yetmiyor onu anlamadım.
Yok ben iptal edeceğim beyaz sistem toplayacağım diyorsanız ona da yardımcı olayım.
O anakart yeter işlemciye, diğer konunuzda da söyledim, içinize sinmiyorsa firma ile iletişime geçip anakartı TUF B650M-E yaptırın, soğutucu neden yetmiyor onu anlamadım.
Yok ben iptal edeceğim beyaz sistem toplayacağım diyorsanız ona da yardımcı olayım.
4070 Ti Super'li aynı sistemi farklı bir AiO ile geçen yıl arkadaşıma topladım. 1 yıldan da fazla olmuştur herhangi bir sıkıntısı yok çok da memnun. Haa beyaz sevdası için aradaki farkı vermeye değerli tamamiyle sizin kişisel zevkinize kalmış bir şey.