70.000 TL'ye kadar sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
70.000 TL
Arkadaşlar 65-70k arası bir bütçem var. Bu fiyatlara toplama mı mantıklı yoksa hazır kasa mı? Hazır kasalarda RX 9070 XT epey görüyorum akıl verir mısınız?

Sistemi ne için kullanacaksın ve monitör dahil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan işlemciyi 7800X3D yapabilirsin.
Toplamda 71.7k. Bütçen çıkmazsa sıvı soğutucunun 240mm veya daha ucuz 360mm olanını tercih edebilirsin.

CS2 de oynuyorum hikâyeli oyun da. Çok mühim mi işlemci bu konuda? İşlemciler çok pahalı cidden.

CS2 de oynuyorum hıkayelı oyun da cok muhım mı ıslemcı bu konud? Islemcıler cok pahalı cıdden

Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorsan, evet 7800X3D seçmen daha iyi olur. Eğer arada sırada girerim diyorsan çok mühim değil 9700X yeterli olur.

Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorsan, evet 7800X3D seçmen daha iyi olur. Eğer arada sırada girerim diyorsan çok mühim değil 9700X yeterli olur.

Hocam attığın kasa F/P mi bilmiyorum ama 850W PSU'yla beraber geliyormuş galiba. Mantıklı mı bilmiyorum. Hiç duymadım o kasayı. Hazır kasalara da bakıyorum ama vallahi çok zor işmiş ya.

Hocam attıgın kasa F/P mı bılmıyorum ama 850 PSU'yla beraber gelıyormus galıba mantıklı mı bılmıyorum hiç duymadım o kasayı hazır kasalara da bakıyorum ama vallahi cok zor ismis yav.

Kasanın içerisindeki PSU High Power Performance 850W Gold sertifikalı bir PSU. Yanlış hatırlamıyorsam b tier bir PSU.
9070XT için kaliteli 750W yetiyor ben garanti olsun diye 850W bir PSU'lu bir kasa attım.

Kasanın içerisindeki PSU High Power Performance 850W Gold sertifikalı bir PSU. Yanlış hatırlamıyorsam b tier bir PSU.
9070XT için kaliteli 750W yetiyor ben garanti olsun diye 850W bir PSU'lu bir kasa attım.

Peki sizce RTX 4070 Super mi, RTX 5070 mi, RTX 4070 Ti mı? Çok arada kaldım. AMD hiç kullanmadım. O menüyü falan da bilmiyorum Experience gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…