AK-47 Redline FT olarak bakabilirsiniz, 50 dolara Boston/Atlanta/Krakow mix güzel craftlar var.
52 dolara Hellraisers Atlanta kombo var.
64 dolara Gambit Köln 16 foil kombo var.
70 dolar bandında Happy foil kombolar, Fnatic MLG kombolar, Kato 15 NIP Holo vs. var. G2 Holo MLG var.
Tyloo Holo 2021 kombolar da var.

Biraz araştırın skinleri, ucuza güzel kâr ettirebilecek craftlar çıkıyor. Daha yeni 10 dolara Slate FT olarak Stockholm 2021 holo mix craft yakaladım ve totalde 35 dolarlık sticker yatıyor üstünde.
0.25 float redline ve craftlı slate vardı onu sattım.

@SF26 nedendir bilmiyorum stickerlara eskisi kadar yükselmiyorum.

Neden Steam üzerinden alıyorsun ki? CsFloat çok daha hesaplı. Bu arada Miras kullanıyorum arkadaş hediye etmişti çok güzel skin, Float'ı görünüşünü de çok etkilemiyor.

0.25 float redline ve craftlı slate vardı onu sattım.
Craftlı slateler çok hoş oluyor düzgün bulunursa. CSFloat kullanın mümkün mertebe, daha iyi skinler yakalarsınız.
Çin pazarı tekrar açılsa Buff163'e dönüp çatur çutur item yakalarız da...

@SF26 nedendir bilmiyorum stickerlara eskisi kadar yükselmiyorum.
Envanter değeri büyüdükçe topluluğun aşık olduğu pahalı skinlere yönelesi geliyor insanın. Normal o.

Neden Steam üzerinden alıyorsun ki? CsFloat çok daha hesaplı. Bu arada Miras kullanıyorum arkadaş hediye etmişti çok güzel skin, Float'ı görünüşünü de çok etkilemiyor.
Csfloat üzerinden yapsaydım ticaretimi Redline'ım 35usd ve slate'im 9usd civarı ediyordu. Toplamda 45usd bakiyem olacaktı. Csfloatta 0.2'nin altındaki miraslar genellikte 60usd bandındaydı. 15usd eklemem gerekecekti. Steam pazarda ise 17 usd ekleyerek satın aldım. 2-3 doların zararı yok benim için.

Csfloat üzerinden yapsaydım ticaretimi Redline'ım 35usd ve slate'im 9usd civarı ediyordu. Toplamda 45usd bakiyem olacaktı. Csfloatta 0.2'nin altındaki miraslar genellikte 60usd bandındaydı. 15usd eklemem gerekecekti. Steam pazarda ise 17 usd ekleyerek satın aldım. 2-3 doların zararı yok benim için.
Üzerindeki stickerlara bağlı o biraz, mesela şu an satmak istesem Slate'i çok rahat 12-13 dolardan okuturum CSFloat'ta. Biraz bekleyebilen kişiler için Redline ve Slate inanılmaz kazançlı.

Craftlı slateler çok hoş oluyor düzgün bulunursa. CSFloat kullanın mümkün mertebe, daha iyi skinler yakalarsınız.
Çin pazarı tekrar açılsa Buff163'e dönüp çatur çutur item yakalarız da...

Envanter değeri büyüdükçe topluluğun aşık olduğu pahalı skinlere yönelesi geliyor insanın. Normal o.
Sizce envanterim tadında mı?

1774278666840.webp