Mustafaymis
Uzman
Merhabalar, geceleri de rahatça çalışmak için masa lambasına ihtiyacım var. Böyle bir ürünü almayı düşünmüştüm, bu fiyatta daha iyisi var mıdır ?
Zamanla ışığı kontrol ettiğimiz tuşlarda bir sorun oldu mu peki ? Sormamın sebebi de değerlendirmelerde bunu okumam.Bir seneye yakın süredir paylaştığınız ürünü kullanıyorum mükemmel. Hem sarı ışık verebiliyor olması hem de ışık çıkışının güçlü olması direkt alınabilir kılıyor. Masanın yanına sabitliyorsunuz sonra kendinize göre istediğiniz gibi ayarlanıyor.
Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam ama ders çalışırken lambanın aydınlığı yeterli olur mu ?Bende şundan kullanıyorum. Biraz ufak ama, çok güzel lamba. Düşürsen aklında bulunsun. Ben genelde kitap okuma, ufak tefek tamirat işlerinde kullanıyorum.
Selam dostlar, bu sefer de uzun zamandır kullandığım bu güzel masa lambasını inceleyeceğiz. Bu ürünü evidea mağazasından satın almıştım. Kitap okumak için, PC işleri için, ufak tefek şeyler nedeniyle.
Linki aşağıdaki gibidir;
![]()
Teknik Özellikler;
Malzeme/Materyal: Plastik
Ölçü: 48x48x6 cm
Renk: Beyaz
Yükseklik: 48 cm
Duy Tipi: Dahili LED
Menşei: Çin Halk Cumhuriyeti
![]()
Açıklamalar;
•...
Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam ama ders çalışırken lambanın aydınlığı yeterli olur mu ?
Yaşadığım şehirde mağazası var, dediğiniz gibi gidip deneyeceğim. Portatif olması da çok büyük artı tekrardan çok teşekkür ederim öneriniz için.Güçlü aydınlatması var. Ama linkte olan kıyasla nasıl, bilemiyorum. Ben Evidea mağazasından satın aldım, oraya gidip deneme şansın var mı? Portatif aynı zamanda, çantana atar götürürsün gerekirse.
Yaşadığım şehirde mağazası var, dediğiniz gibi gidip deneyeceğim. Portatif olması da çok büyük artı tekrardan çok teşekkür ederim öneriniz için.
Ben bir sıkıntı yaşamadım. Hepsi olması gerektiği gibi çalışıyor.Zamanla ışığı kontrol ettiğimiz tuşlarda bir sorun oldu mu peki ? Sormamın sebebi de değerlendirmelerde bunu okumam.