700 TL mouse pad önerisi

Ben bu ürünü 1 sene civarı kullandım ve mousepad değişimi için arkadaşıma sattım, bahsettiğiniz problemi ben de arkadaşım da yaşamadık. Hala kullanıyor taş gibi mousepad. (Zımpara hissini yaşadım, her bölgenin eşit şekilde kaymamasından bahsediyorum.)

Herkes yaşayacak diye bir şey yok, kullanım sıklığınıza ve kullandığınız skateze göre de değişebiliyor. Bu problemi çıkarmaya çok açık bir mousepad.

Herkes yaşayacak diye bir şey yok, kullanım sıklığınıza ve kullandığınız skateze göre de değişebiliyor. Bu problemi çıkarmaya çok açık bir mousepad.
Şahsen günlük en az 3-4 saat, bazı günler 10 saati aşkın kullanıyordum. Skatez olarak ta sırasıyla Razer Basilisk V1 stok, Lamzu Atlantis stok, Darmoshark M3S stok ve Asus Tuf M3 stok kullandım. Bilmiyorum belki ben şanslı olduğum için başıma gelmemiştir ama zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu. Kullanmış başka arkadaşlar da yorum yaparsa daha iyi olur.

Boyut tercihiniz ne?

Hardpad herkese gitmez, her skateze gitmez, ayrıca daha çok Speed bir pad kendisi. Konu sahibi hybrid istemiş.

30x30 cm kadar küçük olmasın 90x30 cm kadar büyük olmasın 1000TL civarına çıkmak mantıklı gelmiyor benim için 700'e yakın bir fiyatta yoksa classegear Pro'ya bakabilirim o iyi midir? Veya SteelSeries QCK'ya.

400x400 mm civarı iyidir.

1 saatlik uyarı aldım o yüzden geri dönüş yapamadım takip isteğini anlaşılır belki diye attım.

700TL bütçeye 1400TL'lik mousepad öneriliyorsa ben de Spirit of Aim Hybrid öneririm zaten kendim onu kullanıyorum Evet 60TL'lik kargo ücreti için 50TL'lik SWAR50 kodunu da kullanalım.
Yazdığımı anlama konusunda bi tık sıkıntı yaşamışsınız, SoA şu anda 1200TL'den satılıyor, SWAR indirim kodu ile birlikte 1150 ya da daha az olacaktır bu birincisi.
İkincisi de orada gördüğünüz üzere bütçe çıkarsanız demişim yani SoA'nın bütçe üstü olduğunu biraz akıl yürüterek de görebilirsiniz.
İyi sosyaller.

Varsayalım ki öyle bir problem yaşamadı, çakma mousepad niye kullansın ki? Elbette çok istiyorsa alsın denesin, sevmezse iade eder...

Orijinalleri.

QCK+ kötü bir tercih olmayacaktır.

Son düzenleme:
1200 değil 1300'e satılıyor kargoyla da 1360 Kod ile 1310TL. Evet örnek olsun diye Ryzen 5 5600 bütçesiyle konu açan arkadaşlara da 5700X3D önerelim bütçe çıkarsa diye. Çok mantıklıymış %30 değil %60 değil tam tamına bütçenin %90 fazlasına ürün önermek İyi günler. Ek olarak QCK'dan uzak durmanı öneririm. Bu kadar nem toz kir çeken başka pad görmedim. IKEA Lanespelare stokta varsa QCK yerine tercih edilebilir.

IKEA Lanespelare var stokta lakin konu sahibinin istediği boyutlarda değil, olsa onu önerecektim zaten

Ayrıca W64 1000 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…