700 TL'ye kadar POCO F4 için kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
700 TL
Hocam Qcy HT07 mi T3 pro mu? Ses kalitesi ve bass şiddeti çok önemli benim için.
SoundPeats bu saydigin konularda basarili. Fakat beklentini cok yuksek tutmaman iyi olur. Bass siddeti ve ses kalitesi icin artik minimum CMF Buds alinmali. Arada 1.300'e dusuyor fakat butcenizi asiyor. T3 Pro, QCY'den daha iyi. Ben de QCY'nin T13 ANC modeli vardi ve bass tatmin etmemisti.

Buds 6 play nasıldır hocam? T3 Pro QCY ve Buds 6 playdan iyi ise direkt sipariş geçeceğim.

@michaelscofield , hocam bence de Simon hocanın dediği gibi CMF Buds'tan aşağı düşmemek daha iyi olabilir. Bence biraz daha bekleyin derim. Zira T3 Pro'da da dip ses sorunu var mış. Bu bütçede bu sorun aşılamıyor gibi bir şey. Ya iyi ses bekleyecekseniz dip ses beraberinde geliyor ya da iyi ses olmasa da dip ses olmuyor gibi diyeyim.

@pesimist34 @Simon ikinizede teşekkür ediyorum. Belki biraz daha bekler cmf Buds alırım belki de T3 Pro alırım çok bir beklentim yok açıkçası zaten günü kurtarmalık amacıyla alacaktım fakat cmf daha mantıklı geliyor.
Hocalar cmf Buds aldım. Teşekkür ediyorum tekrardan pişman etmez umarım.
@Simon hocam rahatsız ediyorum tekrardan. 1500-1700 TL bütçeye kadar Cmf buds'tan iyisi var mıdır?
@pesimist34 hocam cmf buds kullanıyormuşsun sanırım. Memnun musun acaba? Kupon ile 1300 tl ye alacağım.

Son düzenleme:
Buds 6 play nasıldır hocam? T3 Pro QCY ve Buds 6 playdan iyi ise direkt sipariş geçeceğim.
Ben olsam T3 Pro alirdim bunlarin arasindan. Yurt disinda SoundPeats daha fazla begeniliyor. Neyse ki butcen CMF Buds'a cikmis. CMF Buds her turlu daha kaliteli bir urun.

Hayirli olsun. Cok iyi secim yapmissin. Bass, ses kalitesi ve ses yuksekligi olarak Poco telefon icin en iyisi. Telefonun Samsung olsaydi Buds FE onerirdim fakat onun basslari yetersiz CMF Buds'a gore.

Teşekkür ederim hocam yardımın için tekrardan.

@pesimist34 hocam cmf buds kullanıyormuşsun sanırım. Memnun musun acaba? Kupon ile 1300 tl ye alacağım.
Hayırlı olsun öncelikle aldıysan. Ben çok memnunum, tek eksisi kulaklık kutusunda ses ayarlama yok bir üst modeldeki gibi. Fiyatına göre mikrofonu üst düzeyde. Ses kalitesi de ben şahsen netlik ve bass seven birisiyim, Derin Bass ve Tiz ayarını -6'ya getirerek kullanıyorum. Çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…