Selamlar, şu an elimdeki mouse pad'de fareyi kullanırken aşırı ağırlaşma hissediyorum. Mouse pad'in kalitesi düşük onla alakalı olabilir. İsteğim o ağırlaşma hissinin gitmesi. Xraypad Obsidian skatez kullanıyorum. Hibrit bir mouse pad'in yeterli geleceğini düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Selam, şu an elimdeki mouse Pad'de fareyi kullanırken aşırı ağırlaşma hissediyorum. Mouse Pad'in kalitesi düşük onunla alakalı olabilir. İsteğim o ağırlaşma hissinin gitmesi. Xraypad Obsidian skatez kullanıyorum. Hibrit bir mouse Pad'in yeterli geleceğini düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Yani kaliteli diyorlar mousepad hakkında ama sevmezseniz iade özelliği bulunmuyor. SteelSeries bu modele de bakılabilir amazon güvencesi olduğu için beğenmezsen iade de edebilirsin
Yani kaliteli diyorlar mousepad hakkında ama sevmezseniz iade özelliği bulunmuyor. SteelSeries bu modele de bakılabilir amazon güvencesi olduğu için beğenmezsen iade de edebilirsin
Large ölçülerde olsa aslında benim için daha iyi. Büyük masaya geçeceğim, düşük hassasiyetle oyun oynayan biriyim. Small ölçülerdeki mousepad'e sahibim, yüksek hassasiyetle oynuyorum o bile yetmiyor .
Large ölçülerde olsa aslında benim için daha iyi. Büyük masaya geçeceğim, düşük hassasiyetle oyun oynayan biriyim. Small ölçülerdeki mouse Pad'e sahibim, yüksek hassasiyetle oynuyorum o bile yetmiyor .