700 TL'ye mouse pad önerisi

Makaleler
5
Selamlar, şu an elimdeki mouse pad'de fareyi kullanırken aşırı ağırlaşma hissediyorum. Mouse pad'in kalitesi düşük onla alakalı olabilir. İsteğim o ağırlaşma hissinin gitmesi. Xraypad Obsidian skatez kullanıyorum. Hibrit bir mouse pad'in yeterli geleceğini düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Hibrit zorunlu değilse buraya bir bakmanızı öneririm.

Bir arkadaşım hybridlerin tahriş ettiğini, dokununca cildi acıttığını söyledi. Sizce bu modeli almalı mıyım? Görünüşü hoş duruyor.
Yani kaliteli diyorlar mousepad hakkında ama sevmezseniz iade özelliği bulunmuyor.
SteelSeries bu modele de bakılabilir amazon güvencesi olduğu için beğenmezsen iade de edebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kaliteli diyorlar mousepad hakkında ama sevmezseniz iade özelliği bulunmuyor.
SteelSeries bu modele de bakılabilir amazon güvencesi olduğu için beğenmezsen iade de edebilirsin
Large ölçülerde olsa aslında benim için daha iyi. Büyük masaya geçeceğim, düşük hassasiyetle oyun oynayan biriyim. Small ölçülerdeki mousepad'e sahibim, yüksek hassasiyetle oynuyorum o bile yetmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…