720p monitörde AAA oyunların grafikleri çok kötü gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    kötü

Winner 31

Üstün
Arkadaşlar GTA 5, Witcher 3 gibi bir nebze eski oyunlarda grafikler gayet iyi gözüküyor. Fakat Resident Evil 4, Spider-Man gibi yeni oyunlarda kötü gözüküyor. DSR de fayda etmedi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
720P'den zaten nasıl bir grafik bekliyorsun ki? GTA 5'in grafikleri zaten kötü olduğundan günümüzde pek sırıtmamıştır diye düşünüyorum.

Spider Man’de düzgün bir AA yok. Pikseller de büyük olunca çok göze batıyor. Ekran kartına göre VSR veya DSR açmanı öneririm.

768P Monitör kullanıyorum. Radeon Software'de görüntü keskisleştirmeyi açtığımda grafik kalitesi çağ atlıyor. Nvidia'da benzer bir ayar varsa aç.

Arkadaşlar GTA 5, Witcher 3 gibi bir nebze eski oyunlarda grafikler gayet iyi gözüküyor. Fakat Resident Evil 4, Spider-Man gibi yeni oyunlarda kötü gözüküyor. DSR de fayda etmedi. Ne yapmam lazım?

MSAA veya FXAA ile CAS kullanırsan bayağı güzel bir görüntü alırsın.

Uçuk bir şeyler denemek istersen bunu DSR ile birlikte dene. Bu da olmazsa yeni monitör alacaksın artık. Ben x4 MSAA yapınca piksel göremiyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…