75.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
Maksimum 75.000 TL

Smmmhunter

Üstün
Yer
Tulum, Meksika
Bir arkadaşım için laptop bakıyorum ama laptop piyasasına çok hakim değilim. GameGaraj teklif ettim ama kendisi istemiyor. Harici bir öneri yapmanızı rica edeceğim.

Maksimum 16 inç bir öneri yaparsanız sevinirim. Alternatif olarak 70K bandında da olacak şekilde ikişer öneri yaparsanız çok işime yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş-orta seviye 5bin serileri henüz çıkmadı. Bekleme fırsatı varsa beklesin.

Son düzenleme:
Giriş-orta seviye 5bin serileri henüz çıkmadı. Bekleme fırsatı varsa beklesin.
Herhangi bir baş ağrısı veya soğutma ile ilgili sorun çıkarmaz değil mi? Bundan da sanırım daha iyi bir model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir baş ağrısı veya soğutma ile ilgili sorun çıkarmaz değil mi? Bundan da sanırım daha iyi bir model.
HP, kullanicilarini magdur birakti Victus serisiyle. Hicbir sekilde onermem HP'yi. ASUS'un sicaklik degerleri normalin ustune ciktigi oluyor. Piyasanin oturmasini beklerseniz daha f/p laptoplar gelecektir. Su an 50XX serisi laptoplar f/p degil. Zengin isi.

Ne kadar süreden bahsediyoruz? 1 ay civarıysa bunlardan alacağız. 1 ila 2 hafta gibiyse bekleme şansımız var. Ayrıca 70K civarına da laptop önerir misiniz?

Henüz incelemesi yok. YouTube teaserında 180watt crossload yazılmış. 5070 garaj 170watt. Soğutma açısından sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sorun çıkarır çıkarmaz bilinemez her modelden saçma sorunlar çıkabiliyor artık.
Ayrıca 8940hx intelin 275hx hariç tüm mobil işlemcilerinden üstün ve inanılmaz verimli 14650hx çok geri kalır yanında.
Ek.
1 tane inceleme bulabildim.

Ne kadar süreden bahsediyoruz? 1 ay civarıysa bunlardan alacağız. 1 ila 2 hafta gibiyse bekleme şansımız var. Ayrıca 70K civarına da laptop önerir misiniz?
1 aydan fazla bile surebilir. 70 bine buna bakabilirsin. 115W ekran karti. Diger Katana serileri gibi degil fakat yinede ASUS olani alin. Katana kotu seri. Yari yolda bile birakabilir insani.

4070 yerine 5060 daha mı mantıklı laptopta?

Anladım sağolun. Bir aralar Intel, laptoplarda tekeldi. Herhalde o sektörü de kaybettiler.

4070 yerine 5060 daha mı mantıklı laptopta?
5060 daha mantikli. 4070 ile 4060'in mobil ekran kartlari FPS olarak cok yakin. FPS farki 10 civari olur oyunlarda. 5060 ise daha yeni teknoloji sundugundan daha fazla FPS verir. Fakat bence 5060 alacaksaniz Game Garaj alin. Benim sevdigim bir marka degil Game Garaj fakat Katana'dan daha iyi oldugu bir gercek. Sevmememin sebebiyse Global olmamasi. Ayrica malzeme kalitesi olarak diger Tongfang kasalara kiyasla basarisizlar. Yani kisacasi ya 5060 Game Garaj alin ya da 5070 ASUS A16.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…