caglar0212
Çalışkan
75.000 TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden satılmayı tercih ediyorum taksit olayından kaynaklı. Teşekkürler.
5060 zorunlu değil herhalde?75.000 TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden satılmayı tercih ediyorum taksit olayından kaynaklı. Teşekkürler.
5060 zorunlu değil herhalde?
1 TB SSD, 32 GB RAM mevcut.
Katılıyorum. Lenovo daha iyi kotu yani ekran 25ms. Ek olarak gg'de igpu sorunlu çalışıyor ekranda kararma , titreme gibi sorunlar oluyor.R9t modellerinde Bluetooth ve Wi-Fi kartında stabilite sorunu olabiliyor. MediaTek Wi-Fi-Bluetooth kartı kullanıyor bunlar. Ayrıca saçma bir şekilde klavye ışık ayarı seçeneğinin silinme durumu var. Yazılımsal olarak daha stabil bir şey önermek iyi olabilir.
Katılıyorum. Lenovo daha iyi kotu yani ekran 25ms. Ek olarak gg'de igpu sorunlu çalışıyor ekranda kararma , titreme gibi sorunlar oluyor.
75.000 TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden satılmayı tercih ediyorum taksit olayından kaynaklı. Teşekkürler.
9070xt mobilde pek performanslı olmayacaktır. 5070ti normalde 300w tdp ile çalışıyor 16gb vram. Laptopta 140w tdp ve 12gb vram. Ancak istenilen fpsleri multi frame gen ile görebilirsin. Laptopta 9070m xt 2x fg ve 140w tdp ile ancak ve ancak fiyatı 5070ti Laptoplara 10 bin TL gibi bir fiyatla ucuz olursa tercih edilebilir. Üstüne amd driverleri sorunlu. İlk defa 9070m hakkında bilgi duydum kaynak nedir ? Amd de rt performansının 3000li laptoplara denk geleceğini düşünüyorum ayrıca.Aceleniz yoksa 6-9 ay beklerseniz 9070M XT yakın gözüküyor 12 GB bekleyemezsiniz hocalarımın önerdiği. Laptoplara yönelin büyük ekran isterseniz.