75.000 TL'ye Vivo X300 Pro mu alınmalı, 70.000 TL'ye Samsung S25 Ultra mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirhan Abalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
Bütçe
80.000 TL
Arkadaşlar, çok arada kaldım. Vivo kendi sitesinde %25 kodla o fiyata geliyor; içinden şarj adaptörü, kılıfı ve ıvır zıvır çıkıyor. Vivo'yu daha önce adını sanını pek duymadım, çekiniyorum birkaç yıl içinde çöp olur diye. Araştırmalarıma göre Samsung, ekran konusunda biraz iyi ve yazılım konusunda iyi; onun dışındaki her şeyde kağıt üstünde Vivo önde. İki modelde 512 GB depolamaya sahip. Samsung'un 12 GB RAM'i var, Vivo'nun ise 16 GB. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

70K verip Vivo almak mantıklı değil. Arayüzü fiyatı için fazla ucuz ve dandik. Ben Samsung'u tercih ederim. Vivo'dan iyidir en azından.

Bu fiyat bandında bir telefon alacaksam daha köklü bir marka olanı tercih ederim. Bir de 2.el de hangisinin daha kolay satılacağı.

70K verip Vivo almak mantıklı değil. Arayüzü fiyatı için fazla ucuz ve dandik. Ben Samsung'u tercih ederim. Vivo'dan iyidir en azından.
Hahahaaa. Bilmediğiniz, kullanmadığınız bir cihaz hakkında ön yargıyla marka ismi algısıyla saçma bir şekilde yorum yapmak yakışıyor mu? Sırf yazmak için yazıp komik duruyorsunuz.

Marka algısına inanıp Samsung alırsan, Vivo'nun yanında kamerası pili tost makinesi gibi kalacaktır. X300 Pro'yu alıp kral da olabilirsin, Samsung alıp rezil rüsva da. Ayrıca Vivo X300 Pro piyasası bilen aldığı için Samsung'a göre daha hızlı satılıyor, aşırı zararda ettirmiyor. Facebook'ta Telefon Tutkunları grubu var, istiyorsan oradan da bakabilir, sorabilirsin; orada kullanan, deneyimleyen çok insan var. Ben de düz X300 ile Magic V6 var şu an. Samsung'u alıp rezil rüsva olursun. Yine de karar senin, tabii ki. Eski bir S24 kullanıcısı olarak söylüyorum, Vivo'nun kamera, pil, verimlilik kalitesi olarak hiçbir telefon eline su dökemez.

Android piyasasında eski alışkanlığı olanlar dışında Samsung eskisi kadar tercih edilmiyor. 7 senelik sensörler, aynı batarya, işlemci, kasa değiştirip geri satıyorlar resmen. 2. El zararı Samsung'ların çok daha fazla. Bir çok ticaret grubunda arkadaşlarım var alım satım yapan 2 günlük Samsung neredeyse 20, 25k zararına gidiyor. Alıcısı yok eskisi kadar.

Son düzenleme:
Vivo ne zamandan beri kötü bir marka? Özellikle X300 Pro her konuda çok başarılı bir telefon.

Katılıyorum, çoğu dediğinize. S serisi Vivo gibi markalar varken bana mantıksız geliyor, evet Samsung sonuç olarak. Ama tüm özelliklerde geri kalıyor Vivo ile kıyaslayınca mesela.

Benim aklımda da şu an X300 Ultra almak var, Güney Kıbrıs'tan getirteceğim. 70.000 TL'ye falan kullanabileceğim gibi.

Vivo ne zamandan beri kötü bir marka? Özellikle X300 Pro her konuda çok başarılı bir telefon.
Marka algısına ve paralı inceleme yapan kanalların algısına kapılınca böyle düşünmeleri normal. En zoruma giden şey de sırf yazmak için yazmaları. Bizim ülkemizde 'bilmiyorum' diye bir şey yok; herkes uzman.

55 bine satılıyor, Facebook gruplarında düşürürseniz. 70 bin fazla geldi bana, hocam. Çatalca'da Arslan Teknoloji Türk Telekom İbrahim Arslan var; onda da stok var. Kayıtsızların distribütörü sayılır, Vivo sever alım satımla uğraşıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260919_170226_com_facebook_katana_ImmersiveActivity.webp
    954,1 KB · Görüntüleme: 6
Global alacağım. 0

Hangisi seni mutlu edecekse onu al, Samsung'la Vivo karşılaştırmasında performansı ne kadar önemsiyorsun bilmiyorum ama ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…