LoxeR 6 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 85 Yer New York, United States 46 dakika önce #11 jackarmis dedi: Klavye konusunda a'dan z'ye her markaya açığım ama ürünler içime sinmedi Genişletmek için tıkla... Atk rs7 v2 bakın hocam. Şu ana kadar atılan her ürün kaliteli. ATK RS7 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
jackarmis dedi: Klavye konusunda a'dan z'ye her markaya açığım ama ürünler içime sinmedi Genişletmek için tıkla... Atk rs7 v2 bakın hocam. Şu ana kadar atılan her ürün kaliteli. ATK RS7 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
KS KS J jackarmis 27 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 635 Beğeniler 188 45 dakika önce #12 LoxeR dedi: Atk rs7 plus bakın hocam. Şu ana kadar atılan her ürün kaliteli. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtmemiştim ama max 5 bin çıkar ya, ötesi üzer beni.
LoxeR dedi: Atk rs7 plus bakın hocam. Şu ana kadar atılan her ürün kaliteli. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtmemiştim ama max 5 bin çıkar ya, ötesi üzer beni.
LoxeR 6 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 85 Yer New York, United States 44 dakika önce #13 jackarmis dedi: Bütçe belirtmemiştim ama max 5 bin çıkar ya, ötesi üzer beni. Genişletmek için tıkla... Ipı QBZ75, leobog hi75c, ne kadar markayı sevmesemde attack shark x75 bakılabilir.
jackarmis dedi: Bütçe belirtmemiştim ama max 5 bin çıkar ya, ötesi üzer beni. Genişletmek için tıkla... Ipı QBZ75, leobog hi75c, ne kadar markayı sevmesemde attack shark x75 bakılabilir.