O fiyata 7.1 kulaklık olacak, hem sesi hem mikrofonu kaliteli olacak? Türkiye'de yaşıyoruz dostum. Gamepower Rampage harici bir ürün alamazsın, bu da demek oluyor ki "kaliteli" meselesini unut.Arkadaşlar ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi bir şeyler önerirseniz sevinirim. Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve şarkı dinliyorum.
O fiyata 7.1 kulaklık olacak, hem sesi hem mikrofonu kaliteli olacak? Türkiye'de yaşıyoruz dostum. Gamepower Rampage harici bir ürün alamazsın, bu da demek oluyor ki "kaliteli" meselesini unut.
Kod gitmiş galiba.
Elektronik: Gamenote H2002P 824,25 TL!
Havit'in kendi sitesinde COMBATRY kodunu kullanarak 824,25 TL'ye alabilirsiniz. Zaten çok fazla önerilen bir kulaklık almak isteyenler kod bitmeden değerlendirsin.www.technopat.net
Bu fiyatlara ne gibi kulaklıklar önerirsiniz?
Evet.
Bir kulaklık öneremem, çünkü ne önersem elinde kalır. Ya indirim bekle, ya da 199 TL koy bütçene ve bunu al:Bu fiyatlara ne gibi kulaklıklar önerirsiniz?
Evet.
Bir kulaklık öneremem, çünkü ne önersem elinde kalır. Ya indirim bekle, ya da 199 TL koy bütçene ve bunu al:
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol