BİMcell 750 dakika ve 9 GB internete 320 TL verilir mi?

Sizce BIMcell'e geçilir mi?
  • 750 dakika
  • 250 SMS
  • 9 GB internet
320 TL. Sizce nasıl?

Benzer tarife 10 GB, 1000 DK ve 250 SMS olarak Türk Telekom'da 365 TL. BİMCELL ne kadar güvenilir ve çekim gücü yüksek orası tartışılır ama ben olsam geçmezdim.

Benzer tarife 10 GB, 1000 DK ve 250 SMS olarak Türk Telekom'da 365 TL. BİMCELL ne kadar güvenilir ve çekim gücü yüksek orası tartışılır ama ben olsam geçmezdim.
Türk Telekom altyapısını kullanıyor Bimcell de ama Türk Telekomun çekimi kötü.

Sizce BIMcell'e geçilir mi?
  • 750 dakika
  • 250 SMS
  • 9 GB internet
320 TL. Sizce nasıl?
Ortalama diyebiliriz ancak şu zamanlarda daha uygunu yok. Vodafone'da aynı tarife neredeyse, 1000 dakika, 250 SMS, 10 GB internet, 320 TL olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam.
Bimcell, Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Şu an kardeşim Türk Telekom'lu görüşmelerde sürekli kesintiler, internette donma sorunları yaşıyor. Türk Telekom şu aralar kötü çekim konusunda. Annem Vodafone kullanıyor, gayet iyi çekim gücü ve fiyatta 320 TL'ye bence makul kalıyor. Piyasanın en ucuzu şu anda sanıyorum.
Ancak Vodafone'a geçin, daha iyi diye düşünüyorum.

Hiç kullanmadım, daha önce kullanmış mıydınız? Adını bile 1 sene önce duydum sadece, nedir, ne değildir, bayisi falan var mı?

Arkadaşlarım kapanmadan önce kullanıyordu, tam bir f-p dediğimiz bir şirketti. Şu anki durumunu bilmemekle beraber, geçmişinden dolayı şans verilebileceğini düşünmekteyim. 2 farklı hat kullanıyorum, ikinci hattımın taahhüdü dolduğunda geçmeyi düşündüğüm bir şirket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…