750 TL bütçe ile kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

Neo

Başarılı
Herkese merhaba.

Fiyat performans bir kulaklık arayışındayım. 3.5 mm Jak girişi olan, kulak içi silikonlu, uzun kullanımda kulağı acıtmayacak, mikrofon kalitesi iyi olan, hem müzik dinlerken keyif verecek hem oyun için kullanabileceğim -özellikle PUBG'de ayak sesi kasabileceğim- güzel bir kulaklık varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe cihaz yorumuna ve markasına göre esneklik gösterebilir. Örneğin JBL'in 400 liralık kulaklığı farklı bir markanın 800 liralık kulaklığından daha kaliteli olabiliyor, bu yüzden tam bir bütçe belirtemiyorum ama yine de fikir oluşturması için 750 liraya kadar diyeyim. Yine de önerilere göre esneklik gösterebilirim.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Siz cihazı kullandınız mı? Uzun kullanımda ağrı yapıyor mu? Kablosu sökülüp takılıyor bluetooth olarak da çalışıyor mu? Bir de mikrofon kalitesi nasıl sizce?
Kullanmadim fakat bu modelin ergonomisi iyi buna eminim. Bluetooth olarak calismaz. Mikrofonu yok. Yurt disindan alabilirsen mikrofonlu model onerebilirim.

İfadeler: Neo
Kullanmadim fakat bu modelin ergonomisi iyi buna eminim. Bluetooth olarak calismaz. Mikrofonu yok. Yurt disindan alabilirsen mikrofonlu model onerebilirim.
Mikrofon gerekli oyun içi konuşabilmek için. Yurtdışı önerinizi de görmek isterim.

Mikrofon gerekli oyun içi konuşabilmek için. Yurtdışı önerinizi de görmek isterim.
850 TL'ye denk geliyor.

Buradaki adimlari uygulayin ayrica.

İfadeler: Neo
Tavsiyeniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Biraz araştırayım kulaklığı incelemesi filan varsa bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…