Biraz daha düşürebilirsiniz, garantisiz olmasından ötürü. 2. el işlemci aldım fiyat dengi sizinkine yakındı 9 ay sonra bozuldu garanti yok.
İşlemci ekran kartı değildir. Fan yok, termal ped yok. Ekran kartı kadar karmaşık değil, o yüzden çok fiyat düşmez. Bir stress testinden geçtikten sonra iyidir bu kadar basit. 5.000 Tl gayet iyi bir fiyat. İşine gelen alır, gelmeyen almaz.Biraz daha düşürebilirsiniz, garantisiz olmasından ötürü. 2. el işlemci aldım fiyat dengi sizinkine yakındı 9 ay sonra bozuldu garanti yok.
İşte ben tam olarak bunu diyorum. 8.5 k sıfırı. 5k işine gelmiyorsa ya daha ucuzunu bulacak ya da gidip sıfır alacak. Ticaret böyledir, cebine ve işine gelirse alıyorsun hocam.
Ben daha yükseğe satabilirim diye düşündüm, o yüzden sordum.İşlemci ekran kartı değildir. Fan yok, termal ped yok. Ekran kartı kadar karmaşık değil, o yüzden çok fiyat düşmez. Bir stress testinden geçtikten sonra iyidir bu kadar basit. 5.000 Tl gayet iyi bir fiyat. İşine gelen alır, gelmeyen almaz.
Kutulu 8800 en düşüğü.
Piyasadan çok anlamam ama taksit seçeneği varken de 5.000 normal ama 5K nın altına düşmeyin derim. İşlemci mi güncelleyeceksiniz neden satıyorsunuz?Ben daha yükseğe satabilirim diye düşündüm, o yüzden sordum.
9800x3d aldım hocam, o sebeple.Piyasadan çok anlamam ama taksit seçeneği varken de 5.000 normal ama 5K nın altına düşmeyin derim. İşlemci mi güncelleyeceksiniz neden satıyorsunuz?