KS KS F FRDKRSK Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 4 31 Aralık 2024 #21 Vadbav dedi: Hazır sistemlerde hiçbir zaman 4'te 4'lük bir sistem bulamazsın. Hiçbir site sana Full kalite bir sistem sunmaz. Alıp zamanla kendin değiştirirsin. Genişletmek için tıkla... Yasin hocam sen bu işten anlıyorsun bana bir yardım etde bir sistem toplayalım sana özelden yazamadım. Vadbav dedi: Hazır sistemlerde hiçbir zaman 4 te 4 lük bir sistem bulamazsın. Hiçbir site sana full kalite bir sistem sunmaz. Alıp zamanla kendin değiştirirsin. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim şu en az değişiklik yapacağım bir sistem alayım 2 ay sonra eksiği alırım ama ram gibi mesela ufak şeyler
Vadbav dedi: Hazır sistemlerde hiçbir zaman 4'te 4'lük bir sistem bulamazsın. Hiçbir site sana Full kalite bir sistem sunmaz. Alıp zamanla kendin değiştirirsin. Genişletmek için tıkla... Yasin hocam sen bu işten anlıyorsun bana bir yardım etde bir sistem toplayalım sana özelden yazamadım. Vadbav dedi: Hazır sistemlerde hiçbir zaman 4 te 4 lük bir sistem bulamazsın. Hiçbir site sana full kalite bir sistem sunmaz. Alıp zamanla kendin değiştirirsin. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim şu en az değişiklik yapacağım bir sistem alayım 2 ay sonra eksiği alırım ama ram gibi mesela ufak şeyler
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 31 Aralık 2024 #22 FRDKRSK dedi: Yasin hocam sen bu işten anlıyorsun bana bir yardım etde bir sistem toplayalım sana özelden yazamadım. Yani dediğim şu en az değişiklik yapacağım bir sistem alayım 2 ay sonra eksiği alırım ama ram gibi mesela ufak şeyler Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz bu arada baktım şimdi.
FRDKRSK dedi: Yasin hocam sen bu işten anlıyorsun bana bir yardım etde bir sistem toplayalım sana özelden yazamadım. Yani dediğim şu en az değişiklik yapacağım bir sistem alayım 2 ay sonra eksiği alırım ama ram gibi mesela ufak şeyler Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz bu arada baktım şimdi.
KS KS F FRDKRSK Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 4 31 Aralık 2024 #23 Vadbav dedi: Yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz bu arada baktım şimdi. Genişletmek için tıkla... Vulcan olan değil mi? Değişecek nereler var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Vadbav dedi: Yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz bu arada baktım şimdi. Genişletmek için tıkla... Vulcan olan değil mi? Değişecek nereler var.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 31 Aralık 2024 #24 FRDKRSK dedi: Vulcan olan değil mi? Değişecek nereler var. Genişletmek için tıkla... Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
FRDKRSK dedi: Vulcan olan değil mi? Değişecek nereler var. Genişletmek için tıkla... Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen.
KS KS F FRDKRSK Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 4 31 Aralık 2024 #25 Smmmhunter dedi: Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Soğutma nasıl olsun hocam? Sitesi belli oradan özelleştirelim kasa iyi değil mi bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Smmmhunter dedi: Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Soğutma nasıl olsun hocam? Sitesi belli oradan özelleştirelim kasa iyi değil mi bir de.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 31 Aralık 2024 #26 FRDKRSK dedi: Soğutma nasıl olsun hocam? Sitesi belli oradan özelleştirelim kasa iyi değil mi bir de. Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak en üstteki Enermax Liqmaxflo'yu alın. Frozen Prism'den daha iyi ve ucuz.
FRDKRSK dedi: Soğutma nasıl olsun hocam? Sitesi belli oradan özelleştirelim kasa iyi değil mi bir de. Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak en üstteki Enermax Liqmaxflo'yu alın. Frozen Prism'den daha iyi ve ucuz.
KS KS F FRDKRSK Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 4 31 Aralık 2024 #27 Smmmhunter dedi: Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Sitede yok ki o seçenekler şuanda mevcut olanlarla güncelleyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Smmmhunter dedi: Anakartı TUF B650M-E yapabilirsin. Bir de 9800X3D'ye geçebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Sitede yok ki o seçenekler şuanda mevcut olanlarla güncelleyeyim.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 Beğeniler 2.724 31 Aralık 2024 #28 FRDKRSK dedi: Hay Allah senden razı olsun üstat gerçekten teşekkür ederim. Değişmesi gereken yerleri parça yoksa alacağım direk çok yoruldum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam önemli değil.
FRDKRSK dedi: Hay Allah senden razı olsun üstat gerçekten teşekkür ederim. Değişmesi gereken yerleri parça yoksa alacağım direk çok yoruldum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam önemli değil.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 31 Aralık 2024 #29 FRDKRSK dedi: Sitede yok ki o seçenekler şuanda mevcut olanlarla güncelleyeyim. Genişletmek için tıkla... Olanlardan söyledim. Seçeneklerde var ikisi de.
FRDKRSK dedi: Sitede yok ki o seçenekler şuanda mevcut olanlarla güncelleyeyim. Genişletmek için tıkla... Olanlardan söyledim. Seçeneklerde var ikisi de.
KS KS F FRDKRSK Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 4 31 Aralık 2024 #30 Arkadaşlar sipariş vereceğim. Son kez yorumlarınıza sunuyorum değişiklik gerekli mi? Dosya Ekleri Screenshot_20241231_230516_Chrome.webp 111,6 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024