nefersefa Uzman Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 81 Beğeniler 18 19 Ocak 2025 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun?
İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun?
Çözüm MasterRei 19 Ocak 2025 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 116623 İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok.
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 116623 İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 19 Ocak 2025 #2 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 116623 İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 116623 İyi akşamlar arkadaşlar. 7Z ile bu dosyaları ile part part çıkartamıyorum. 002'den itibaren hata veriyor. Çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok.
KS KS nefersefa Uzman Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 81 Beğeniler 18 19 Ocak 2025 #3 MasterRei dedi: 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız hocam. MasterRei dedi: 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... İçeriğini tam bilmediğim için eksik mi geldi acaba dedim ama başka yere götürdüğümde 001 olanı açılmadı. Artı 0 Eksi
MasterRei dedi: 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız hocam. MasterRei dedi: 001 olanı açtığında zaten komple açılmış olması lazım. Tekrar diğerlerini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... İçeriğini tam bilmediğim için eksik mi geldi acaba dedim ama başka yere götürdüğümde 001 olanı açılmadı.