Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.310 25 Şubat 2025 #11 Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz? Sıfır olarak A16 ama kasma yapar. Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz. Genişletmek için tıkla... A16 bende olmasa bile deneyimim oldu ve öyle bir sorunla karşılaşmadım hocam. Yine de 2. elde daha iyi cihazlar olduğunu biliyorum.
Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz? Sıfır olarak A16 ama kasma yapar. Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz. Genişletmek için tıkla... A16 bende olmasa bile deneyimim oldu ve öyle bir sorunla karşılaşmadım hocam. Yine de 2. elde daha iyi cihazlar olduğunu biliyorum.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 21 26 Şubat 2025 #12 Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz? Sıfır olarak A16 ama kasma yapar. Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz. Belki A26 çıkarsa olabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci el'de ne önerirsiniz? Iphone 12'lere göz gezdirdim. 14 bin civarlarına var ama emin olamadım.
Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz? Sıfır olarak A16 ama kasma yapar. Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz. Belki A26 çıkarsa olabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci el'de ne önerirsiniz? Iphone 12'lere göz gezdirdim. 14 bin civarlarına var ama emin olamadım.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.922 Yer Karabük 27 Şubat 2025 #13 BigBangZero dedi: İkinci El'de ne önerirsiniz? iPhone 12'lere göz gezdirdim. 14 bin civarlarına var ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... 14 civarlarına çıkabilir misiniz 14 bin dediğiniz için soruyorum?
BigBangZero dedi: İkinci El'de ne önerirsiniz? iPhone 12'lere göz gezdirdim. 14 bin civarlarına var ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... 14 civarlarına çıkabilir misiniz 14 bin dediğiniz için soruyorum?
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 21 28 Şubat 2025 #14 Asily dedi: 14 civarlarına çıkabilir misiniz 14 bin dediğiniz için soruyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, çıkabilirim gibi duruyor. S23 Fe'lere baktım hoşuma gitti açıkçası.
Asily dedi: 14 civarlarına çıkabilir misiniz 14 bin dediğiniz için soruyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, çıkabilirim gibi duruyor. S23 Fe'lere baktım hoşuma gitti açıkçası.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.922 Yer Karabük 28 Şubat 2025 #15 BigBangZero dedi: Evet, çıkabilirim gibi duruyor. S23 FE'lere baktım hoşuma gitti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eğer S23 FE bulduysanız gözünüz kapalı alın ciddiyim. İçinde Galaxy AI falan var. Galaxy AI ile neler neler yapılıyor hocam. Sırf bunun için iPhone 11'den Samsung'a geçerim. 11 zaten kötü ama o bir ayrı mesele.
BigBangZero dedi: Evet, çıkabilirim gibi duruyor. S23 FE'lere baktım hoşuma gitti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eğer S23 FE bulduysanız gözünüz kapalı alın ciddiyim. İçinde Galaxy AI falan var. Galaxy AI ile neler neler yapılıyor hocam. Sırf bunun için iPhone 11'den Samsung'a geçerim. 11 zaten kötü ama o bir ayrı mesele.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 21 28 Şubat 2025 #16 Asily dedi: Eğer S23 FE bulduysanız gözünüz kapalı alın ciddiyim. İçinde Galaxy AI falan var. Galaxy AI ile neler neler yapılıyor hocam. Sırf bunun için iPhone 11'den Samsung'a geçerim. 11 zaten kötü ama o bir ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... İkinci ele tam güvenemiyorum, yoksa S23 FE, S24 FE nefis cihazlar gerçekten.
Asily dedi: Eğer S23 FE bulduysanız gözünüz kapalı alın ciddiyim. İçinde Galaxy AI falan var. Galaxy AI ile neler neler yapılıyor hocam. Sırf bunun için iPhone 11'den Samsung'a geçerim. 11 zaten kötü ama o bir ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... İkinci ele tam güvenemiyorum, yoksa S23 FE, S24 FE nefis cihazlar gerçekten.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.922 Yer Karabük 1 Mart 2025 #17 BigBangZero dedi: İkinci ele tam güvenemiyorum, yoksa S23 FE, S24 FE nefis cihazlar gerçekten. Genişletmek için tıkla... Telefoncularada bakabilirsiniz isterseniz.
BigBangZero dedi: İkinci ele tam güvenemiyorum, yoksa S23 FE, S24 FE nefis cihazlar gerçekten. Genişletmek için tıkla... Telefoncularada bakabilirsiniz isterseniz.