Lully Uzman Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Beğeniler 41 31 Mart 2025 #1 5 yıldır Rampage KL-R47 koltuğunu kullanıyordum ve artık yeni bir tane almayı düşünüyorum. Hawk markası iyi gibi görünüyor. 8.000-10.000 TL arası, 5 yıl daha kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz?
5 yıldır Rampage KL-R47 koltuğunu kullanıyordum ve artık yeni bir tane almayı düşünüyorum. Hawk markası iyi gibi görünüyor. 8.000-10.000 TL arası, 5 yıl daha kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz?
Ozan Elik Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 359 Çözümler 1 Beğeniler 82 31 Mart 2025 #2 Zio markasını öneririm bende zio alacağım, visco sünger eklendiğin de daha rahat olduğundan bahsediliyor.
Zio markasını öneririm bende zio alacağım, visco sünger eklendiğin de daha rahat olduğundan bahsediliyor.
KS KS Lully Uzman Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Beğeniler 41 31 Mart 2025 #3 Ozan Elik dedi: Zio markasını öneririm bende zio alacağım, visco sünger eklendiğin de daha rahat olduğundan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... İlk başta ben de Zio alacaktım, ama tasarımından mı bilmiyorum, gözüme Çin markası gibi göründü. Siz hangi modeli alacaksınız?
Ozan Elik dedi: Zio markasını öneririm bende zio alacağım, visco sünger eklendiğin de daha rahat olduğundan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... İlk başta ben de Zio alacaktım, ama tasarımından mı bilmiyorum, gözüme Çin markası gibi göründü. Siz hangi modeli alacaksınız?
Ozan Elik Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 359 Çözümler 1 Beğeniler 82 1 Nisan 2025 #4 Lully dedi: İlk başta ben de Zio alacaktım, ama tasarımından mı bilmiyorum, gözüme Çin markası gibi göründü. Siz hangi modeli alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Venom Fabric, ayak uzatma aparatı, visco sünger ile alacağım.
Lully dedi: İlk başta ben de Zio alacaktım, ama tasarımından mı bilmiyorum, gözüme Çin markası gibi göründü. Siz hangi modeli alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Venom Fabric, ayak uzatma aparatı, visco sünger ile alacağım.