8.000-10.000 TL'ye canlı renklere sahip 2K 27" monitör önerisi

Bütçe
8.000-10.000 TL
Merhaba arkadaşlar,

Halihazırda sistem yöneticiliği ve yazılım geliştirme üzerine çalışıyorum. Ev kurulumum için 27 inç, 2K çözünürlüğünde yeni bir monitör arayışındayım. Rekabetçi oyunlardan ziyade, görüntü kalitesine, özellikle panelin kontrast başarımı ve renk canlılığına odaklanmış durumdayım.

Önceliklerim:
  • Netlik ve Renk: Panelin sunduğu renk doğruluğu ve canlılığı ön planda.
  • Siyah Başarımı: IPS panellerde kontrast düşüklüğünden kaynaklanan o griye kaçan siyah görüntüsünden pek hoşlanmıyorum; bu konuda performansı daha iyi olan modelleri önceliklendiriyorum.
  • Panel: Fast/Rapid IPS olması yeterli, Hz değeri benim için ikincil planda (144-165Hz seviyeleri fazlasıyla yeterli).
  • Bütçe: 8.000 - 10.000 TL civarı.

Şu an ASUS TUF GAMING VG27AQE5A modelini inceledim (1500:1 kontrast oranı kağıt üzerinde dikkatimi çekti). Bu fiyat bandında benzer kontrast ve görüntü kalitesi karakterine sahip başka tavsiyeleriniz olur mu? Kullandığınız veya tecrübe ettiğiniz modeller üzerinden yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

AOC Q27G42XNE bakabilirsiniz. Sizin isteklerinize uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…