8.000-10.000 TL'ye sessiz PSU önerisi

Caspian

Uzman
Merhaba, şu an Sharkoon silentstorm cool Zero 650W PSU da genel olarak memnunum, özellikle benim gibi sese takıntılı birisi için Zero fan RPM özelliği olması nedeniyle boşta fan açmıyor ve sessiz çalışıyor fakat ekran kartımı değiştireceğimden 850W ve üstü bir PSU'ya ihtiyacım var. Bana aynı özellikleri verecek sistem yük altında değilken Zero RPM moda gececek yükte de sesli çalısmayacak, ileriye dönük en az Gold ve modüler bir PSU arıyorum. Bütçem de 8 - 10 bin arasında önerilerinizi bekliyorum.

Corsair RM serisi kullanıyorum, tavsiye ederim. Yük altında bile çıt çıkarmıyor.

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...QIDU4b4l1Jc1Fz2arxWW-coDmkba__akaAmWJEALw_wcB arkadaşa 750W olanını almıştık cidden çok sessiz çalışıyor ve Zero fan da mevcut.

Hocam BFG Gold 1000W modeli için fikirleriniz aynı mı .

İkisi de aynı üretici, aynı platform. Müthiş PSU'lar. BFG Gold ile aynı fiyatta olsalar, XPG hakkında detaylı testler elimizde olduğu için XPG tercih edilir, yoksa BFG.

Bir de BFG-1000'in ismi şuradan geliyor sanırım:

Oyunculara güzel göz kırpma.

Dediğiniz bütçenin de altına gelen 1000W'lık PSU'lar varken bu modellere neden yönelesiniz?

Ben olsaydım AXI1600 bakardım ikinci elde bulunabiliyor, fan bile açmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…