8.000-12.000 TL'ye 2K IPS/OLED 180 Hz ve üzeri monitör önerisi

Bütçe
8000 TL - 12000 TL
Hayırlı olsun, memnun kaldığınıza sevindim. Bu sayede VA panel kötüdür algısından da kurtulmuş oluyoruz.

Hocam çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Almadan önce sizin referansınız çok ama çok yardımcı oldu. Vatan ve MediaMarkt'ta yerinde de inceleme fırsatım oldu ürünü. Kıyas konusunda fiyatına göre IPS ve VA grubunda rakipsiz bir ürün. Aklında alma düşüncesi olan arkadaşlar olursa ürünün referansına örnek olarak beni de eklersiniz

Arkadaşınız MSI alacaktı o ne oldu?

Arkadaşınız MSI alacaktı o ne oldu?

Hocam ben izyico kampanyası ile 9950'ye aldım monitörü. Arkadaşım beni dinlemedi benden 2 gün önce aldı o da MSI. 14 bine geldi ona. Şanssızlıktır ki bayağı bir sorun yaşadı kullanabildiği süre zarfında. DP ile 240Hz'te titreme sorunu ve ekranda kapanmalar, stutter sorunu gibi şeyler yaşadı. Ayrıca deadpixelle karşılaştı ama iade/değişim talebi olmadı. Hz olayını HDMI ile çözdük onun. Renkler konusunda ise bugün benim monitörü görünce bayağı pişman oldu. MSI'da renkler soluk, sisli ve parlaklık ayarı bayağı sıkıntılıymış. MSI'dan beklemediğim bir performans. Bant hatası bir ürün olabilir dedim ancak değişimle uğraşmak istemiyormuş. Cihazın şu anki hali de işini görüyormuş. Sağlık olsun tadında bir deneyim oldu onun için. Bir sonraki monitörü Odyssey serisinden alacağını söyledi ama. Her seri de iyi olacak anlamına gelmiyor ama hakkında hayırlısı onun da.

Seriyle alakalı değil de modelle alakalı bir sorun. G5 VA alırsa yine memnun kalmayacak. G6 ve G7 gibi modellere bakması lazım. G3 serisi ve G5 VA versiyonları kötü. Teknik özelliklere bakarak monitör alınmaması lazım. Monitörle alakalı doğru düzgün kullanıcı yorumu bile yokken hemde.

G65b hem inceleme hemde kullanıcı yorumları ortada olan bir model. Yaşanabilecek sorunlar bile belli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…