michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Mayıs 2026 #21 demjr dedi: Hocam renk derken tam olarak anlayamadım. En kötü iade ederim başka alırım olmaz mı? Açıkcası 320 Hz çok iyi. Genişletmek için tıkla... Renkler soluk yani. Ki 320 Hz hissettirmediğini söyleyen de var, bizzat bir arkadaşım bu sorunları yaşıyor.
demjr dedi: Hocam renk derken tam olarak anlayamadım. En kötü iade ederim başka alırım olmaz mı? Açıkcası 320 Hz çok iyi. Genişletmek için tıkla... Renkler soluk yani. Ki 320 Hz hissettirmediğini söyleyen de var, bizzat bir arkadaşım bu sorunları yaşıyor.
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 860 Beğeniler 312 6 Mayıs 2026 #22 michaelscofield dedi: Renkler soluk yani. Ki 320 Hz hissettirmediğini söyleyen de var, bizzat bir arkadaşım bu sorunları yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka forumdan arkadaşlar daha iyi renklere ve panele sahip olduğunu söylüyor. Ondan dolayı soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.
michaelscofield dedi: Renkler soluk yani. Ki 320 Hz hissettirmediğini söyleyen de var, bizzat bir arkadaşım bu sorunları yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka forumdan arkadaşlar daha iyi renklere ve panele sahip olduğunu söylüyor. Ondan dolayı soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Mayıs 2026 #23 demjr dedi: Hocam başka forumdan arkadaşlar daha iyi renklere ve panele sahip olduğunu söylüyor. Ondan dolayı soruyorum yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet, kağıt üstünde zaten öyle. Ama sorun yaşayan kişi sayısı az değil. Ki 2K çözünürlükte 300 FPS alamazsınız kolay kolay.
demjr dedi: Hocam başka forumdan arkadaşlar daha iyi renklere ve panele sahip olduğunu söylüyor. Ondan dolayı soruyorum yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet, kağıt üstünde zaten öyle. Ama sorun yaşayan kişi sayısı az değil. Ki 2K çözünürlükte 300 FPS alamazsınız kolay kolay.
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 860 Beğeniler 312 6 Mayıs 2026 #24 michaelscofield dedi: Evet, kağıt üstünde zaten öyle. Ama sorun yaşayan kişi sayısı az değil. Ki 2K çözünürlükte 300 FPS alamazsınız kolay kolay. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım ne yalan söyleyeyim. Neyse cevaplarınız için teşekkür ederim.
michaelscofield dedi: Evet, kağıt üstünde zaten öyle. Ama sorun yaşayan kişi sayısı az değil. Ki 2K çözünürlükte 300 FPS alamazsınız kolay kolay. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım ne yalan söyleyeyim. Neyse cevaplarınız için teşekkür ederim.