8.000-9.000 TL'ye 240 Hz monitör önerisi

SkyHawking

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yetiyorsa FPS oyunları için 310Hz daha iyi bir seçenek.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...56M8v6TzPPTXaupA0zPmg8dJkCOmksVxoCkL4QAvD_BwE bunu öneririm.

Sisteminiz yetiyorsa FPS oyunları için 310Hz daha iyi bir seçenek.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...56M8v6TzPPTXaupA0zPmg8dJkCOmksVxoCkL4QAvD_BwE bunu öneririm.
Teşekkür ederim. Yani ikinci monitörü önermişsiniz. O ürün yeni çıktığı için pek incelemesini ve yorumlarını bulamadım, kronik problemi olma ihtimali var mıdır sizce? G4 ise daha uzun süredir var olan bir model. Bunu göz önüne alınca G4 daha kalitelidir diyebilir miyiz? Yoksa AOC'un kalitesine güvenmeli miyiz?

Monitör hakkında biraz fikir sahibi olabilmeniz için:
Monitör yani bu doğru fakat kroniği olacağını düşünmüyorum. Birçok yabancı sitede incelemesine baktım. Çıktığından bu yana sorun yaşayan görmedim.

Teşekkür ederim önerileriniz için hocam. Son olarak şu sistem için uygun mudur? Valorant, LoL, CS gibi FPS oyunlarında 310+ FPS alabilir miyim sizce?

Trendyol üzerinden hiçbir şey alınmaz. Çivisi çoktan çıktı.

İncehesap satıcı fakat aracı Trendyol olunca hiç güven vermiyor.

Trendyol üzerinden hiçbir şey alınmaz. Çivisi çoktan çıktı.
İncehesap'ın sattığı bir ürün diye dün sipariş verdik. Diğer sitelerde 6 taksit imkanı olmadığı için bunu istemek zorundaydık. Ne gibi sorunlar yaşanabilir ki?

İncehesap'ın sattığı bir ürün diye dün sipariş verdik. Diğer sitelerde 6 taksit imkanı olmadığı için bunu istemek zorundaydık. Ne gibi sorunlar yaşanabilir ki?
Trendyol'un müşteri hizmetleri rezalet. Sadece aldıkları parayı düşünüyorlar. Servis gerektiren bir sorun yaşarsanız faturanız ile vs. doğrudan İncehesap ile iletişim kurun.

Trendyol'un müşteri hizmetleri rezalet. Sadece aldıkları parayı düşünüyorlar. Servis gerektiren bir sorun yaşarsanız faturanız ile vs. doğrudan İncehesap ile iletişim kurun.
Tamamdır teşekkür ederim. Peki sistem için 310 Hz monitör uygun mudur hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…