T Talhagr Çalışkan Katılım 21 Aralık 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 8 Nisan 2026 #1 İyi sosyaller, bu bütçede daha iyi bir seçenek var mı? Tercihim manyetik olduğu için bu klavye dikkatimi çekti ama bu bütçede güzel bir mekanik varsa manyetik şart değil.
İyi sosyaller, bu bütçede daha iyi bir seçenek var mı? Tercihim manyetik olduğu için bu klavye dikkatimi çekti ama bu bütçede güzel bir mekanik varsa manyetik şart değil.
Hui Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 234 Beğeniler 132 9 Nisan 2026 #2 IQUNIX Magi96 Pro Shadow Black Gold Gaming Klavye Havacılık sınıfı alüminyumdan CNC hassasiyetiyle üretilen Magi75/96, uzun ömürlüdür. www.gaming.gen.tr %60 olan modelini kullanıyorum çok keyifli.
IQUNIX Magi96 Pro Shadow Black Gold Gaming Klavye Havacılık sınıfı alüminyumdan CNC hassasiyetiyle üretilen Magi75/96, uzun ömürlüdür. www.gaming.gen.tr %60 olan modelini kullanıyorum çok keyifli.
KS KS T Talhagr Çalışkan Katılım 21 Aralık 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 9 Nisan 2026 #3 Hui dedi: IQUNIX Magi96 Pro Shadow Black Gold Gaming Klavye Havacılık sınıfı alüminyumdan CNC hassasiyetiyle üretilen Magi75/96, uzun ömürlüdür. www.gaming.gen.tr %60 olan modelini kullanıyorum çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Low-Profile'a alışabileceğimi zannetmiyorum.
Hui dedi: IQUNIX Magi96 Pro Shadow Black Gold Gaming Klavye Havacılık sınıfı alüminyumdan CNC hassasiyetiyle üretilen Magi75/96, uzun ömürlüdür. www.gaming.gen.tr %60 olan modelini kullanıyorum çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Low-Profile'a alışabileceğimi zannetmiyorum.
Hui Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 234 Beğeniler 132 9 Nisan 2026 #4 Talhagr dedi: Low-Profile'a alışabileceğimi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnan kütük gibi tuşlardan, zangır zangır sesten kurtulduğuna şükredeceksin. Tabii sen bilirsin.
Talhagr dedi: Low-Profile'a alışabileceğimi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnan kütük gibi tuşlardan, zangır zangır sesten kurtulduğuna şükredeceksin. Tabii sen bilirsin.