erdym 91 Bilgin Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 5.027 Makaleler 2 Çözümler 46 Beğeniler 4.528 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #11 Simon dedi: 9 bin bandinda cipli Switch Lite almanı oneririm. Hala oyun cikan bir konsol. Vita ve PSP retro konsol kategorisinde. Genişletmek için tıkla... Ek olarak cihaz çipli olduğundan PSP oyunlarını da emüle edebilir. nitr0 dedi: Kusura bakmayın, buraya bakmayı unutmuşum. 7-8 bin TL diyelim. Olmazsa PS Vita veya PSP'ye bakacağım 2. el. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı imkanın varsa Retroid yoksa Switch Lite bak.
Simon dedi: 9 bin bandinda cipli Switch Lite almanı oneririm. Hala oyun cikan bir konsol. Vita ve PSP retro konsol kategorisinde. Genişletmek için tıkla... Ek olarak cihaz çipli olduğundan PSP oyunlarını da emüle edebilir. nitr0 dedi: Kusura bakmayın, buraya bakmayı unutmuşum. 7-8 bin TL diyelim. Olmazsa PS Vita veya PSP'ye bakacağım 2. el. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı imkanın varsa Retroid yoksa Switch Lite bak.
Simon 91 Seçkin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.031 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.801 9 Temmuz 2026 #12 erdym dedi: Yurt dışı imkanın varsa Retroid yoksa Switch Lite bak. Genişletmek için tıkla... Bence de. Pocket 5 oneririm 8K butcede. Tax Free ile beraber Switch Lite ile ayni maliyete gelir. Ustelik sifir cihaz almis olur.
erdym dedi: Yurt dışı imkanın varsa Retroid yoksa Switch Lite bak. Genişletmek için tıkla... Bence de. Pocket 5 oneririm 8K butcede. Tax Free ile beraber Switch Lite ile ayni maliyete gelir. Ustelik sifir cihaz almis olur.
KS KS nitr0 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 263 Beğeniler 84 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #13 Simon dedi: Bence de. Pocket 5 oneririm 8K butcede. Tax Free ile beraber Switch Lite ile ayni maliyete gelir. Ustelik sifir cihaz almis olur. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım yurt dışına çıkacak birkaç ay sonra. Pocket 6 güzel gözüktü gözüme. Aksesuarlarıyla birlikte alsam mantıklı olur mu? Bir de sitesinden alınca tax Free falan nasıl oluyor hiç bilgim yok bu konuda.
Simon dedi: Bence de. Pocket 5 oneririm 8K butcede. Tax Free ile beraber Switch Lite ile ayni maliyete gelir. Ustelik sifir cihaz almis olur. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım yurt dışına çıkacak birkaç ay sonra. Pocket 6 güzel gözüktü gözüme. Aksesuarlarıyla birlikte alsam mantıklı olur mu? Bir de sitesinden alınca tax Free falan nasıl oluyor hiç bilgim yok bu konuda.
Simon 91 Seçkin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.031 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.801 9 Temmuz 2026 #14 nitr0 dedi: Tanıdığım yurt dışına çıkacak birkaç ay sonra. Pocket 6 güzel gözüktü gözüme. Aksesuarlarıyla birlikte alsam mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Mantikli olur. Cam ve canta alsin tanidiginiz gelirken. nitr0 dedi: Bir de sitesinden alınca tax Free falan nasıl oluyor hiç bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilmiyorum. İstersen yeni konu ac bunun icin.
nitr0 dedi: Tanıdığım yurt dışına çıkacak birkaç ay sonra. Pocket 6 güzel gözüktü gözüme. Aksesuarlarıyla birlikte alsam mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Mantikli olur. Cam ve canta alsin tanidiginiz gelirken. nitr0 dedi: Bir de sitesinden alınca tax Free falan nasıl oluyor hiç bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de bilmiyorum. İstersen yeni konu ac bunun icin.
KS KS nitr0 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 263 Beğeniler 84 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #15 Simon dedi: Mantikli olur. Cam ve canta alsin tanidiginiz gelirken. Bunu ben de bilmiyorum. İstersen yeni konu AC bunun icin. Genişletmek için tıkla... Aksesuar ve kargoyla birlikte 349 dolar yapıyor. Bu fiyata değecekse şimdiden para biriktirmeye başlayayım en iyisi
Simon dedi: Mantikli olur. Cam ve canta alsin tanidiginiz gelirken. Bunu ben de bilmiyorum. İstersen yeni konu AC bunun icin. Genişletmek için tıkla... Aksesuar ve kargoyla birlikte 349 dolar yapıyor. Bu fiyata değecekse şimdiden para biriktirmeye başlayayım en iyisi
Simon 91 Seçkin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.031 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.801 9 Temmuz 2026 #16 nitr0 dedi: Aksesuar ve kargoyla birlikte 349 dolar yapıyor. Bu fiyata değecekse şimdiden para biriktirmeye başlayayım en iyisi Genişletmek için tıkla... Kac GB RAM'li alacaksin cihazi? 12 GB mi?
nitr0 dedi: Aksesuar ve kargoyla birlikte 349 dolar yapıyor. Bu fiyata değecekse şimdiden para biriktirmeye başlayayım en iyisi Genişletmek için tıkla... Kac GB RAM'li alacaksin cihazi? 12 GB mi?
KS KS nitr0 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 263 Beğeniler 84 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #17 Simon dedi: Kac GB RAM'li alacaksin cihazi? 12 GB mi? Genişletmek için tıkla... Evet 12, gereksiz mi olur acaba.
Simon dedi: Kac GB RAM'li alacaksin cihazi? 12 GB mi? Genişletmek için tıkla... Evet 12, gereksiz mi olur acaba.
Simon 91 Seçkin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.031 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.801 9 Temmuz 2026 #18 nitr0 dedi: Evet 12, gereksiz mi olur acaba. Genişletmek için tıkla... Ne oynayacaksin konsolda?
erdym 91 Bilgin Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 5.027 Makaleler 2 Çözümler 46 Beğeniler 4.528 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #19 nitr0 dedi: Evet 12, gereksiz mi olur acaba. Genişletmek için tıkla... Yani texture ve shaders'ları falan önbelleğe alırsın oyunun anlık takılma yapmaz işine yarar yani.
nitr0 dedi: Evet 12, gereksiz mi olur acaba. Genişletmek için tıkla... Yani texture ve shaders'ları falan önbelleğe alırsın oyunun anlık takılma yapmaz işine yarar yani.
KS KS nitr0 51 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 263 Beğeniler 84 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #20 Simon dedi: Ne oynayacaksin konsolda? Genişletmek için tıkla... Pek fikrim yok açıkçası aldıktan sonra bakmayı düşünüyorum.
Simon dedi: Ne oynayacaksin konsolda? Genişletmek için tıkla... Pek fikrim yok açıkçası aldıktan sonra bakmayı düşünüyorum.