YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 2 Mart 2025 #11 Samettt dedi: OC siz kaç Hz ile çalışıyor? Genişletmek için tıkla... 144Hz kullanıyorum, üzerini OC yapmadan alıyor mu kurcalamadım.
Samettt dedi: OC siz kaç Hz ile çalışıyor? Genişletmek için tıkla... 144Hz kullanıyorum, üzerini OC yapmadan alıyor mu kurcalamadım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 2 Mart 2025 #12 Samettt dedi: Bende tam bunu soracaktım. Güzel gibi ama insanlar çok fazla ölü pikseli var diyorlar. OC siz kaç Hz ile çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel şans işi. Modele bağlı değil.
Samettt dedi: Bende tam bunu soracaktım. Güzel gibi ama insanlar çok fazla ölü pikseli var diyorlar. OC siz kaç Hz ile çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel şans işi. Modele bağlı değil.
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 2 Mart 2025 #13 Toby Fox dedi: Ölü piksel şans işi. Modele bağlı değil. Genişletmek için tıkla... Yani tabii öylede yorumlarda daha fazla gördüm o yüzden.
Toby Fox dedi: Ölü piksel şans işi. Modele bağlı değil. Genişletmek için tıkla... Yani tabii öylede yorumlarda daha fazla gördüm o yüzden.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 2 Mart 2025 #14 Samettt dedi: Yani tabii öylede yorumlarda daha fazla gördüm o yüzden. Genişletmek için tıkla... Memnun olan yorum yapmaz, memnun olmayan yapar.
Samettt dedi: Yani tabii öylede yorumlarda daha fazla gördüm o yüzden. Genişletmek için tıkla... Memnun olan yorum yapmaz, memnun olmayan yapar.
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 2 Mart 2025 #15 Toby Fox dedi: Memnun olan yorum yapmaz, memnun olmayan yapar. Genişletmek için tıkla... Sizce ölü pikselden bağımsız. Servis bakımından vesaire hangisi alınır. ASUS'ya da Dell?
Toby Fox dedi: Memnun olan yorum yapmaz, memnun olmayan yapar. Genişletmek için tıkla... Sizce ölü pikselden bağımsız. Servis bakımından vesaire hangisi alınır. ASUS'ya da Dell?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 2 Mart 2025 #16 Samettt dedi: Sizce ölü pikselden bağımsız. Servis bakımından vesaire hangisi alınır. ASUS'ya da Dell? Genişletmek için tıkla... Dell.
Samettt dedi: Sizce ölü pikselden bağımsız. Servis bakımından vesaire hangisi alınır. ASUS'ya da Dell? Genişletmek için tıkla... Dell.