Dün akşam Schneider electric SPM1KI-TR modelini aldım sonra iptal ettim çünkü tam sinüs değildi sinüs dalgasıydı yapak zekaya sordum biraz geç oldu ama sinüs dalgasıda tam sinüs demekmiş ilk önce sizce bu doğru mu sonra 8.000 TL bütçem var iyi bir tane online minimum 900 Watt UPS lazım bilgisayar için kullanacağım şu an aklımda ekstra bir model var Tunçmatik newtech Pro 3 One 1 kva modeli sizce bu iki model arasından hangisini almalıyım veya bu bütçeye göre hangi UPS'yi tercih etmeliyim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8000
1kva size ortalama 900-1000W arası güç sağlar. Tunçmatik bu konuda iyidir, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yapay zeka her zaman nokta atışı yapamayabilir.
Kaç W ürün kullanacaksınız? Çünkü elektrikte, her zaman biraz pay şarttır. Yani 700W kullanacaksanız, 900-100W makbuldür.
Makelsan markasını da tercih edebilirsiniz, oda iyidir.
Kaç W ürün kullanacaksınız? Çünkü elektrikte, her zaman biraz pay şarttır. Yani 700W kullanacaksanız, 900-100W makbuldür.
1kva size ortalama 900-1000W arası güç sağlar. Tunçmatik bu konuda iyidir, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yapay zeka her zaman nokta atışı yapamayabilir.
Toplam 750-800W ürün kullanacağım zaten bu iki ürün arasında kalma sebebim birinin sinüs dalgası birinin tam sinüs olmasıydı ama dediğim gibi yapay zeka ikisinin de aynı şey olduğunu söylemesi Tunçmatik 1000W verebiliyor güç faktörü 1 Schneider ise 0, 9 bu bütçe civarında başka ne önerebilirsiniz?
Ekstra olarak şunlarda iyidir;
Ekstra olarak şunlarda iyidir;
APC olan biraz pahalı ve yine sinüs dalgası diye geçiyor powerful da pek tercih etmek istemediğim bir marka o zaman ben yine ya tunçmatiğe ya da Schneidera yöneleceğim.
APC olan biraz pahalı ve yine sinüs dalgası diye geçiyor powerful da pek tercih etmek istemediğim bir marka o zaman ben yine ya tunçmatiğe ya da Schneidera yöneleceğim.
Yerli kalitesiz olur diye düşünme, UPS işinde bir çok markadan daha iyidir Tunçmatik.
Tavsiye ederim.