michaelscofield 11 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.352 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.830 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #21 SHERLOCKED dedi: Hangi soğutucu diğer üçünden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Galahad lite performance.
SHERLOCKED dedi: Hangi soğutucu diğer üçünden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Galahad lite performance.
CQBB 5 Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 607 Beğeniler 321 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #22 michaelscofield dedi: Daha sessiz, daha kolay montajlanan, ve daha sağlam olan bir model hocam. Tek artısı iyi soğutma değil. @Picky bu arada galahad Lite performance konuda geçen iki AiO'dan da iyi. Genişletmek için tıkla... Şu artı diye kastettikleriniz galahad lite için olsaydı şüphesiz katılırdım. Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky .
michaelscofield dedi: Daha sessiz, daha kolay montajlanan, ve daha sağlam olan bir model hocam. Tek artısı iyi soğutma değil. @Picky bu arada galahad Lite performance konuda geçen iki AiO'dan da iyi. Genişletmek için tıkla... Şu artı diye kastettikleriniz galahad lite için olsaydı şüphesiz katılırdım. Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky .
michaelscofield 11 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.352 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.830 Yer İstanbul 27 Kasım 2025 #23 CQBB dedi: Şu artı diye kastettikleriniz galahad lite için olsaydı şüphesiz katılırdım. Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky . Genişletmek için tıkla... @Picky 200 TL fazla verip PcKolik'ten alın, size söylemiştim zaten, yine de hatırlatayım dedim.
CQBB dedi: Şu artı diye kastettikleriniz galahad lite için olsaydı şüphesiz katılırdım. Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky . Genişletmek için tıkla... @Picky 200 TL fazla verip PcKolik'ten alın, size söylemiştim zaten, yine de hatırlatayım dedim.
KS KS Picky 8 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 945 Çözümler 1 Beğeniler 499 27 Kasım 2025 #24 CQBB dedi: Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky . Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: @Picky 200 TL fazla verip PcKolik'ten alın, size söylemiştim zaten, yine de hatırlatayım dedim. Genişletmek için tıkla... PcKolik'ten aldım üstat.
CQBB dedi: Hydroshift için satıcıyı araştırıp emin olduktan sonra almanızı tavsiye ederim. @Picky . Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: @Picky 200 TL fazla verip PcKolik'ten alın, size söylemiştim zaten, yine de hatırlatayım dedim. Genişletmek için tıkla... PcKolik'ten aldım üstat.
Jumbum Resmî Hesap Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 Beğeniler 117 Yer Akhisar 28 Kasım 2025 #25 CQBB dedi: https://www.jumbum.com.tr/cpu-sivi-sogutma/Arctic-Liquid-Freezer-III-PRO-360-White Genişletmek için tıkla... cqbbcqbb promo kodu ile bu ürünü 5775 Tl ye satın alabilirsiniz.
CQBB dedi: https://www.jumbum.com.tr/cpu-sivi-sogutma/Arctic-Liquid-Freezer-III-PRO-360-White Genişletmek için tıkla... cqbbcqbb promo kodu ile bu ürünü 5775 Tl ye satın alabilirsiniz.