8.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
8.000 TL
Hayret, kimse 6700 XT önermemiş. 3070 veya 3060 Ti öneririm.
AMD "surucu destegini kesecegim" dedi, sonra "kesmeyecegim ama ayri surucu verecegim" dedi. Yani biraz akil karistirici durumda su an o urunler. Insanlarda cekiniyor. 5xxx serisi zaten Ray Tracing yuzunden tamamen gitti, bu da gider mi diye dusunuyorlar.

O yüzden en son attığım ile gorusun derim bakimlarini siz yapın termal macun ve ped öneririm size gerekirse.
Mesaj attım dönüş yaparsa. Bakım yapmayacağım kart gayet iyi gözüküyor resimdeki gibiyse 80 derecede bile kullandığım çok kart oldu tabi onlar Zotac, Galax gibi modellerdi 72 benim için iyi bir değer.

Mesaj attım dönüş yaparsa. Bakım yapmayacağım kart gayet iyi gözüküyor resimdeki gibiyse 80 derecede bile kullandığım çok kart oldu tabi onlar Zotac, Galax gibi modellerdi 72 benim için iyi bir değer.
ben xfx 6800xt aldım 1.5 ay önce İzmirden 8.750 ye kutulu şekilde kart 66 dereceyi geçmedi daha satan arkadaşta 3070 3070ti vardı 9-10 arasında piyasaya bakmadım ama bu aralıkta 6800 bulunabilir bence biraz daha ekleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…