General Mobile GM Fenix 2 Pro 5G G904 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
iOS 18 desteklese bile Apple tarafı Android'e göre çok hızlı desteği kesiyor. Hemen hemen bazı uygulamalar desteklememeye başlayacaktır. XS te SE 2 de şarjı hızlı biter zaten.
Sırf malzeme kalitesinden daha güçsüz ve eski cihaz almamalı özellikle bu bütçede.
A07 mantıklı geldi ancak 4 GB RAM biraz gözümü korkutmadı değil gerçekten dediğim şekilde bir kullanım için asla sorun çıkarmaz diyorsanız ilk seçeneğim olacak şu an.
iOS 18 desteklese bile Apple tarafı Android'e göre çok hızlı desteği kesiyor. Hemen hemen bazı uygulamalar desteklememeye başlayacaktır. XS te SE 2 de şarjı hızlı biter zaten.
Sırf malzeme kalitesinden daha güçsüz ve eski cihaz almamalı özellikle bu bütçede.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu. iPhone 7 iOS 15 kullanıyor ona rağmen destek var iOS 18 mi hemen bitecekmiş. XS in şarjı SE 2 ye göre çok daha iyi dayanır. Benim arkadaşım iPhone 16 kullanıyor iOS 26 stabil değil diye güncellemedi bile telefonunu. Apple bunu biliyor kolay kolay kesmez desteği.
A07 mantıklı geldi ancak 4 GB RAM biraz gözümü korkutmadı değil gerçekten dediğim şekilde bir kullanım için asla sorun çıkarmaz diyorsanız ilk seçeneğim olacak şu an.
Bütçe çıkıp GM 26 Pro'yu telefonculardan sıfır kapalı kutu almaya çalış. Mesela @Surface Area kendisi 10 bin TL'ye almıştı vereceğin ek 2 bin TL çok fazla değer.
Bütçe çıkıp GM 26 Pro'yu telefonculardan sıfır kapalı kutu almaya çalış. Mesela @Surface Area kendisi 10 bin TL'ye almıştı vereceğin ek 2 bin TL çok fazla değer.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu. iPhone 7 iOS 15 kullanıyor ona rağmen destek var iOS 18 mi hemen bitecekmiş. XS in şarjı SE 2'ye göre çok daha iyi dayanır. Benim arkadaşım iPhone 16 kullanıyor iOS 26 stabil değil diye güncellemedi bile telefonunu. Apple bunu biliyor kolay kolay kesmez desteği.
iPhone 7 eski App sürümlerini kullanıyor. Muhtemelen bu sene bitecek. XS iOS 18 de kalmısken SE 2 iOS 27 ile daha uzun ömürlü gidecek mesela. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Eski telefonlar ana telefon olarak kullanılmaması lazım artık.
Kardeşime CMF Phone 1 alırken de insanlar beklentini karşılamaz diyordu hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmıyor neye göre öneri yapıyorsunuz tam anlayamıyorum şu an. Mesela realme 12 lite alsam dediğim bir kullanım için iş görmez mi? illa 15 20k bandına mı çıkmak gerekiyor
iPhone 7 eski App sürümlerini kullanıyor. Muhtemelen bu sene bitecek. XS iOS 18 de kalmısken SE 2 iOS 27 ile daha uzun ömürlü gidecek mesela. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Eski telefonlar ana telefon olarak kullanılmaması lazım artık.
Evet eski app sürümünü kullanıyor ama bu önemsiz zira adam YouTube'a girip video izleyecek. Bunu da iPhone 7 bile gayet iyi yapar. SE 2 de alabilir zaten ama hem çok ısınır hem ekranı küçük hem de şarjı hızlı biter. Ben olsam XS alırdım. iOS 18 hala güvenlik güncellemesi alıyor. Gidip a07 alıp kasa kasa kullanıp deli olacağına eski App sürümü kullansın daha değerli akıcı çalışması. Oled ekranı face id yi saymıyorum bile.