8.000 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
8.000 TL
İkinci elde pek kart alınmaz, bulunabilirse 8.000₺'ye RTX 3060 alınabilir. Günümüzde çok pahalıya satıyorlar kartları.

GTX 1650 Ti kartlı G770 7 bin TL, RTX 4060 6.000 TL falan mesela. Dolap güvenlidir diye deneyesim var ama sanırım riske atmayacağım ya. Sarı sitede dolanmaktan başka alternatif yok gibi.
Dolap'tan alacaksanız dikkat edin, dolandırıcı çok. Bazı ilanlar internetten çalıntı. Daha önce denk gelip burada da konu açmıştım hatta. Adamın birisi internette var olan ilanlardaki görselleri çalıp kendi ilanıymış gibi Dolap'ta paylaşıyor. Fiyatlar absürt ucuzdu, kendisiyle iletişime geçtiğimde o fiyatlardan bile satılmadığını söylemişti; halbuki peynir ekmek gibi gidecek fiyata koyuyordu. Sonra fark ettim ki ilanlar hep çalıntı.

O yüzden dikkatli olun.

Teşekkürler herkese. 9400 liraya Gigabyte Eagle 6700XT aldım PG ile. Daha iyi bir model olsa daha iyi olurdu tabii ama bu fiyata gayet iyi bence. Tekrardan teşekkürler.

Sıra 1440p monitörde. 5-6 ay sonra falan alabilirim onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…