8.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
8.000 TL

Tritonis

Çalışkan
Merhaba. Konu geçmişime bakarsınız, daha önce elimde AOC 24G2SPU/BK modeli vardı. Daha sonrasında kronik sorundan dolayı garantiye yolladım ve bana AOC 24G4HA modelini gönderdiler. Ürün iyi hoş fakat sol alt kısmında hafif bir backlight bleeding var. Ayrıca temizlerken fazla bastırdığım için ekranında hafif lekeler kaldı. Bu yüzden yeni bir monitör alma planım var. 1-2 gün önce GIGABYTE G25F2A modelini aldım. Aşırı IPS glow ve backlight bleeding vardı. Bunun için değişim talep ettim fakat gelen ürün ikinci el çıktı. Şaka gibi! O yüzden iade etmek zorunda kaldım. Başlıkta belirttiğim bütçeye uygun hangi modelleri önerirsiniz? Normalde IPS olmasını isterdim ancak IPS glow'dan gına geldi. Bu yüzden VA panellere sıcak bakıyorum. Ayrıca elimde NB F80 olduğu için pivot olması şart değil. Şimdiden teşekkürler.

ASUS bakın hocam, AOC monitörlerde coil whine oluyor. Gigabyte genelde aşırı IPS glow yapıyor. Çok monitör değiştirdim, ASUS gibisi yok.
Bunu alıp geçin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…