2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 8 Aralık 2025 #11 ornitorenk dedi: Hocam AOC dışında öneriniz var mı bu fiyat bandında. Birkaç alternatif oluşturup yakın zamanda almayı planlıyorum da. Genişletmek için tıkla... Olsa söylerdi sanırım.
ornitorenk dedi: Hocam AOC dışında öneriniz var mı bu fiyat bandında. Birkaç alternatif oluşturup yakın zamanda almayı planlıyorum da. Genişletmek için tıkla... Olsa söylerdi sanırım.
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.139 Çözümler 1 Beğeniler 656 8 Aralık 2025 #12 ornitorenk dedi: Hocam AOC dışında öneriniz var mı bu fiyat bandında. Birkaç alternatif oluşturup yakın zamanda almayı planlıyorum da. Genişletmek için tıkla... AOC kötü marka değil ki neden öyle diyorsunuz? ornitorenk dedi: Ayrıca IPS panel istiyorum hocam VA değil. Genişletmek için tıkla... PS5 için VA daha iyidir çünkü siyahları daha siyah gösterir renkleri daha canlı gösterir 2K 4K da daha çok tatmin eder.
ornitorenk dedi: Hocam AOC dışında öneriniz var mı bu fiyat bandında. Birkaç alternatif oluşturup yakın zamanda almayı planlıyorum da. Genişletmek için tıkla... AOC kötü marka değil ki neden öyle diyorsunuz? ornitorenk dedi: Ayrıca IPS panel istiyorum hocam VA değil. Genişletmek için tıkla... PS5 için VA daha iyidir çünkü siyahları daha siyah gösterir renkleri daha canlı gösterir 2K 4K da daha çok tatmin eder.
KS KS ornitorenk Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Beğeniler 368 10 Aralık 2025 #13 deniz745 dedi: AOC kötü marka değil ki neden öyle diyorsunuz? PS5 için VA daha iyidir çünkü siyahları daha siyah gösterir renkleri daha canlı gösterir 2K 4K da daha çok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde siyah yoğunluklu oyun oynamıyorum ama FC26 Forza vs renklerin canlılığının önemli olduğu oyunlardayım. IPS düşünüyorum o yüzden.
deniz745 dedi: AOC kötü marka değil ki neden öyle diyorsunuz? PS5 için VA daha iyidir çünkü siyahları daha siyah gösterir renkleri daha canlı gösterir 2K 4K da daha çok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde siyah yoğunluklu oyun oynamıyorum ama FC26 Forza vs renklerin canlılığının önemli olduğu oyunlardayım. IPS düşünüyorum o yüzden.