8.000 TL'ye sıfır telefon önerisi

Bütçe
8.000 TL
Ben Realme 12 Lite öneriyorum.

Konu sahibi hangisini istiyorsa onu alsın diyelim. O1 Neo'u 1080p 120 Hz'lik panel ve 6/8 GB RAM sunduğu için önerdim ben.

Bloatware konusu da basit bir debloat ile halledilebiliyor diyeyim. Servis konusunda ise haklısınız hocam.

bence de. Hangisini alırsa alsın sonuçta 3 yılı çıkarmaz bunlar
Yazılımını bilmiyorum ancak sorun çıkarmaz umarım.

Hocam bütçem o kadar çıkamaz.

Hocam garanti olsun diye A07 alacağım sanırım.

Son düzenleme:

Sizden tekrardan muazzam bir öneri.

3 yıllık çok eski giriş segment çöp SD işlemci, FHD ekran, 108 MP yapay zeka ile sulu boya resmi çizmiş gibi görüntüler ve çok ağır, kalın kasa ile birlikte 20 FPS RealmeUI deneyimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçem o kadar çıkamaz.
A07 6 GB RAM'li olsaydı iyi olurdu. Lakin 4 GB RAM G99 işlemciyi frenleyecektir. Güncellemeleri yapıp yapmamanız konusunda karar size ait elbette. Eğer alırsanız görüşlerinizi paylaşınız.

A07 6 GB RAM'li olsaydı iyi olurdu. Lakin 4 GB RAM G99 işlemciyi frenleyecektir. Güncellemeleri yapıp yapmamanız konusunda karar size ait elbette.
Sosyal medya uygulamalarında sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci konusunda da daha iyi A07 (Realme 12 Lite'a kıyasla). Ayrıca UFS depolama var.

A07 alırsa güncelleme yapmaz olur biter.

Sosyal medya uygulamalarında sorun olacağını sanmıyorum. İşlemci konusunda da daha iyi A07 (Realme 12 Lite'a kıyasla). Ayrıca UFS depolama var.

A07 alırsa güncelleme yapmaz olur biter.

Aynı zamanda ismi farklı olan modelinde (C67) eMMC 5.1 kullanıldığı belirtilmiş. Yani muhtemelen UFS kullanmıyor.

Galaxy A07 ancak müthiş performans beklemeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…