8.196,03 TL'ye xDrive Anka profesyonel oyun koltuğu alınır mı?

Bütçe
7500
Bu oyuncu koltukları uzun kullanımda hiç konforlu değil üstüne pahalılar. Böyle ışıklı mışıklı, tasarımlı koltuk alacağınıza ergonomik bir ofis koltuğu almanızı öneririm.

Bu oyuncu koltukları uzun kullanımda hiç konforlu değil üstüne pahalılar. Böyle ışıklı mışıklı, tasarımlı koltuk alacağınıza ergonomik bir ofis koltuğu almanızı öneririm.

Bu fiyat bandın da düzgün ofis koltuğu da bulamadım.

Yazın şort ile oturursanız bacaklarınız yapışır buna. Altı tamamen deri olan koltuklardan almayın en azından hava deliği olsun.

Full kumaş olanını alacağım.

Bence şu an fiyatları biraz şişirmişler gibi. Mutlaka indirime girer diye düşünüyorum.

7500 TL'ye satılıyor bir Site'de daha da düşeceğini sanmıyorum açıkçası.

14 aydır bir XDrive kullanıcısı olarak koltuktan memnunum. Gayet sağlam, kumaşı ne dökülürse dökülsün kir tutmuyor temizlemek çok kolay, mekanizması güzel, koltuk rahat. Yine olsa yine alırdım. Tercih edilebileceğini düşünüyorum.

14 aydır bir xDrive kullanıcısı olarak koltuktan memnunum. Gayet sağlam, kumaşı ne dökülürse dökülsün kir tutmuyor temizlemek çok kolay, mekanizması güzel, koltuk rahat. Yine olsa yine alırdım. Tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Hira modelini satın alacağım sanırım ankadan pek bir farkı yok. Umarım üzmez.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt