8.500 TL bütçe ile 2K monitör önerisi

Bütçe
Maksimum 8.500 TL

XRDARERU

Uzman
Oyun için 1440p monitör arıyorum. Benim için ilk öncelik görüntü kalitesi. Bütçem maksimum 8.500 TL.
Monitörlerden çok anlamıyorum, epey sitesinde puana göre şu monitör iyi gibi geldi ama ne kadar iyi fikrim yok.

Önerdiğiniz monitörü neden önerdiğinizi ve neyin farklı olduğunu yazarsanız sevinirim. 2-3 hafta şunu bekle, indirim olacak/şu monitör çıkacak, o zaman al derseniz bekleyebilirim.

-LG UltraGear 27G610A-B Monitör - Bire bir görme fırsatınız varsa mağazalardan bakmanızı öneririm.

-LG UltraGear 27G610A-B Monitör - Bire bir görme fırsatınız varsa mağazalardan bakmanızı öneririm.
Neden ki

Onu geçtim 9k monitör ben olabilecek max 8.5k dedim başka önerin var mı

Son düzenleme:
Hepsi aynı kalite değil işte gidip bakıp aradaki farkı göreceksin, sonra internetten alabilirsin. Yaşadığın şehirde, aklına yatan modeller varsa bir gün mağazaya gidip incele.
Lenovo Legion R27qe Gen 2 27" nasıl acaba 8.3k fiyatı var yapay zeka bu daha f/p diyor sizce?

R27QE'nin ilk versiyonu güzeldi fakat Gen 2 versiyonuyla birlikte paneli değişmiş olmalı ki parlaklığı acayip düşmüş. Gen 1 olanı 420 nit civarı ölçülürken Gen 2 olanı 320 nit ölçülmüş testlerde.

KTC H27T22C hala bu bütçede en mantıklı seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…