8.500 TL Tablet önerisi

alpserhat

Başarılı
8500 TL bütçeye tablet önerisi yapar mısınız?

Rahatça oyun oynanabilecek, dizi ve film izlenebilecek bir tablet arıyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MatePad icin butce artmiyorsa, istekleriniz icin butceyi 8.5K olarak zorlamaya da gerek yok diye dusunuyorum. Honor Pad X9 5589TL gozukuyor Akakce'de, fiyatina gore cok hos.

Google play gibi uygulamalari yüklemek için 3.parti yazılım kullanmak pekte güvenilir gelmiyor o yüzden düşünmüyorum, öneriniz için teşekkürler.

Biraz daha arttırıp iPad 9 alabilirsiniz.
Şu zamana göre 64gb çok düşük kalıyor,öneriniz için teşekkürler.

MatePad icin butce artmiyorsa, istekleriniz icin butceyi 8.5K olarak zorlamaya da gerek yok diye dusunuyorum. Honor Pad X9 5589TL gozukuyor Akakce'de, fiyatina gore cok hos.
Bu tableti gördüm ancak Rami düşük geldi,Xiaomi Redmi Pad Se nasıl tablettir?

@alpserhat

Google servisleri önemliyse TAB A9+ 8 GB tavsiye ederim. OneUI ve DeX Mode ile bu tableti kullanması gerçekten çok keyifli. Panel kalitesi ve ekran/gövde oranı da gayet tatmin edici.

Redmi Pad SE de dusunulebilir ancak niye Honor Pad X9'daki 4GB RAM size dusuk geldi anlamadim. Redmi Pad SE'de 8GB RAM mevcut ancak MIUI ne kadarini yer bilemiyorum artik. İslemci gucu olarak iki tablet yakin zaten, Redmi Pad SE bir tik one gecebilir belki oyun oynarken, o kadar. Oyun performansini onemsiyorsaniz X9 ve Redmi Pad SE zaten uzebilir, A9+ falan daha mantikli oyun oynamak bu daha onemliyse. A9+ alirsaniz piliniz daha hizli bitebilir ama, hem cipsetten hem de bataryasinin daha kucuk olmasindan dolayi.

Valla hocam basit oyunlarda üzmesin yeter, honorada göz attım 4gb ram biraz eskide kaldı gibime geldi yoksa güzel tablet.
Zaten pubg gibi silah oyunları pek fazla oynanmayacağı için xiaomiyi seçtim.Pil konusunda da bazen şarj aletini unutabiliyorum desek uzun süre gitmesi gerekiyor bu konuda xiaomi yine ön plana çıkıyor,Huaweide çok güzel ancak Google servisleri üçüncü parti uygulamalarla kullanıldığı için pek güvenemiyorum.
Teşekkürler.

@alpserhat

Google servisleri önemliyse TAB A9+ 8 GB tavsiye ederim. OneUI ve DeX Mode ile bu tableti kullanması gerçekten çok keyifli. Panel kalitesi ve ekran/gövde oranı da gayet tatmin edici.
Şarjı hızlı bitiyor,bu yüzden tercih etmedim.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…