8.500 TL'ye ikinci el R7 9700X alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ltcolbaron41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
  • Etiketler Etiketler
    9700x
Dostlarım, tray işlemci ve kutulu işlemci arasında silikon farkı var mı? Kalite değişkenlik gösteriyor mu? Merak ettim, öğreneyim dedim.
@X99 @Ayhan Dönmez

Olmadığı söylenir... Bizim TR'ye gönderilen silikonlarda sıkıntı var bence hoca... ABD'den Microcenter'dan aldığım işlemci unicorn, hal böyleyken TR'de golden bile bulamıyorsun... Avrupa'nın çöplerini bize iteliyorlar. Manuel ayar uğraşacak adama çok büyük külfet bu.

Tray'lerdeki sıkıntı alıp alıp iade eden tayfa yüzünden oluyor, bir yerden sonra buna muhtaçsın. Normal kullanıcıyı olumsuz etkiliyor bu durum, esnaf da haliyle zarar etmemek zorunda...

Hocam, ben işlemciyi kutulu aldım ama IMC olarak çokta iyi olduğunu düşünmüyorum.

Kutulu işlemcilerin öyle bir avantajı var mı?

Kutulu daha iyiyse, işlemci değiştirdiğimizde öyle tercih edelim diyecektim. Ben de tam emin değilim çünkü.

Bu arada 9700X tatlı bir işlemcidir, biraz daha pazarlık yapılarak alınabilir, bence de.

Kutulu daha iyiyse, işlemci değiştirdiğimizde öyle tercih edelim diyecektim. Ben de tam emin değilim çünkü.

Bu arada 9700X tatlı bir işlemcidir, biraz daha pazarlık yapılarak alınabilir, bence de.

Kutulu avantajı yok da TR'ye yollananlarda dezavantaj var... Sözün özü bu bence. Microcenter kuyruğunda bekleyenler golden silikonları kaptı, TR'ye artık mal göndermeye devam ediyor firmalar. Burada şans daha az, 10 işlemciden 1 tanesi istediğin gibi gelir. Tabii tak çalıştır için söylemiyorum bunu, manuel ayar uğraşanları kapsıyor sadece.

Bir de Tray'ler suistimal ediliyor ülkemizde, alıp alıp iade edilmek zorunda ki golden silikon yakalayabilesin. Haliyle esnaf zarar etmemek ister...

8.5 aldım hocam yarın elimde olur herhalde idareten kule tipi soğutucu veya 240mm sıvı soğutma arıyorum şuan.

8.5 aldım hocam yarın elimde olur herhalde idareten kule tipi soğutucu veya 240mm sıvı soğutma arıyorum şuan.

Hayırlı olsun. İyi bir hava soğutma bile dizginler bu işlemciyi, haberin olsun. İlla sıvı soğutma almak zorunda değilsin bu arada.

O zaman devam Tray işlemcilere şimdilik, Ayhan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…