8.700 TL bütçe ile ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
8.700 TL
Sakın ha öyle bir hataya düşme. 2. el olarak 3500 TL civarına rahatça bulunan bir ekran kartı 1660 Super, kaldı ki kaç senelik kart, sıfır da değildir muhtemelen.

Ben de ondan diyorum hocam çok arada kaldım 2. el de almak istemiyordum çok kötü oldu vallahi.

Ben de ondan diyorum hocam çok arada kaldım 2. el de almak istemiyordum çok kötü oldu vallahi.
Dediğim gibi, param güvende ile almak yerine satıcıyla anlaşıp gerekli test videolarını ve ürünün fotoğraflarını alıp güven sağladıktan sonra parayı IBAN'dan gönderip kargolamasını isteyebilirsiniz, şu ana kadar bu şekilde onlarca kez ürün aldım ve dikkatli olunca hiç dolandırılma tarzı olaylar olmuyor. 1-2 defa başıma olay geldi ancak onları da çözdüm en nihayetinde.

8700 TL bütçeye RX 6700 XT gibi F/P kartlar alabilirsiniz. İllaki param güvende olacaksa da birkaç mesaj önce attığınız RX 6700'ü alırsınız en kötü ihtimalle, sözde "sıfır" 1660 Super'den katbekat iyidir.

Hocam 3050'yi alsam ne olur?

Güzel olmaz. RX 6700'ü alabiliyorsan katbekat daha iyi olur.

Vallahi dün 2. el fiyatına sıfır satılıyordu 10-15 stoku vardı RTX 3050'nin ama Hepsipay bakiyesine aktarmadığı için mecbur karta aktarı seçtim ve halen gelmedi yoksa 3050'yi almıştım. Şimdi 2. el alınca bir sorun yaşar mıyım acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…