8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    ram telefon
Bütçe
80.000 TL
Pil ömrü konusunda hem iPhone 17'den hem de S26+'dan daha kötü sonuçlar veriyor S25 Ultra. S25 FE'yi almayın. Bataryası cidden yetersiz. Onun yerine biraz daha çıkabilirsen Vivo X200 FE'yi öneririm düşük bütçede. 45 bin civarı. Fakat bütçe varsa S26+ veya iPhone 17 daha iyi cihazlar.

Yok hocam bende bir karşıtlık yok sadece ben okuduğum kadarıyla herkes Exynos 2400 ısınıyor diyor ve ısınma kaynaklı batarya yiyormuş.
S serisinde çok güçlü işlemci koydukları için bana ısınma ve pil şikayetleri normal geliyor. Ama sormak iyidir. Ben de S serisi cihaz alırken foruma soracağım.

Hocam Exynos modellerin bazılarında 1380 ve 1580 örnek olarak ısınma sorunları ve batarya sorunları var bundan dolayı çok sıcak bakılmıyor siz hangi modeli kullanmıştınız?

Hocam Exynos modellerin bazılarında 1380 ve 1580 örnek olarak ısınma sorunları ve batarya sorunları var bundan dolayı çok sıcak bakılmıyor siz hangi modeli kullanmıştınız?
S21 FE ve A56.

Konudan sapmamak adına cihaz önerisi düşünmeye devam edelim.

Donem AI donemi. Artik ureticiler agresif RAM artisina dogru ilerleyecek. En basitinden Apple, simdiden dusuk RAM'li cihazlari birtakim gelismelerden mahrum birakmaya basladi bile.

Bu sebepten 8 GB RAM bence bu butcede sinirda ve birkac sene icinde firmalar tarafindan da dusuk gorulebilir.

Base modeller küçük olabiliyor evet ama şahşen 1 2 aylık kullanım sonrası alışacağını düşünüyorum.

Yok hocam Xiaomi 15 denedim elime çok küçük geldi. 3 ay kullanmıştım onu da.

Doğru hocam ama tam 80k'yı harcamak da şart değil aslında. Yani ya S25 FE alacağım ya da S26 Ultra alacağım, ikisi arasında gitgeldeyim.

Ben olsaydım A56 ile S26 Plus arasında git gel yapardım. Exynos ve 8 GB RAM'e 36k vermek mantıklı gelmiyor S25FE bazında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…