8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 379
  • Etiketler Etiketler
    ram telefon
Bütçe
80.000 TL
One UI boşta bile 4 GB civarı RAM tüketimine sahip. Yüksek bütçelerde minimum 12 GB (Android için) RAM şart olmalı...

One UI boşta bile 4 GB civarı RAM tüketimine sahip. Yüksek bütçelerde minimum 12 GB (Android için) RAM şart olmalı...

O nasıl tüketim öyle hocam Samsung S25 FE 8 GB için yeterli diyor herkes ama bilemiyorum.

O nasıl tüketim öyle hocam Samsung S25 FE 8 GB için yeterli diyor herkes ama bilemiyorum.

Normal hali bu, ben içini boşalttığım One UI 8.5'ta 3 - 3.1 GB (Boşta) ancak görebiliyorum. Kutudan çıktığı haliyle kullanımda 3.8 - 4 GB (Boşta) tüketimi görmesi gayet normal.

Normal hali bu, ben içini boşalttığım One UI 8.5'ta 3 - 3.1 GB (boşta) ancak görebiliyorum. Kutudan çıktığı haliyle kullanımda 3.8 - 4 GB (boşta) tüketimi görmesi gayet normal.

Çok ilginçmiş hocam ya demek ki en önemlisi telefondan arayüzmüş bunu da öğrenmiş olduk yani RAM 8 GB 12 GB fark etmiyor ya adamlar arayüzü güzel optimize ederseler 8 GB olsa da önemsiz

Normal hali bu, ben içini boşalttığım One UI 8.5'ta 3 - 3.1 GB (Boşta) ancak görebiliyorum. Kutudan çıktığı haliyle kullanımda 3.8 - 4 GB (Boşta) tüketimi görmesi gayet normal.
Cihazdan cihaza değişir bu, mesela s25'in içindeki UI ile A07 vb. nin RAM tüketimi aynı olamaz.

Cihazdan cihaza değişir bu, mesela S25'in içindeki UI ile A07 vb. nin RAM tüketimi aynı olamaz.

Average olarak benzerler.

A07 dediğiniz cihaz da biraz "kullan - at" cihazı olmuş. G99'a 6 sürüm güncellemesi verilemeyeceğini yedi düvel biliyor çünkü.

S serisinde tüketim daha da fazla olabilir, çünkü A serisinde olmayan bazı Galaxy AI eklentilerini barındırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…