KS KS uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.348 Bugün 20:02 #111 bkelmaestro dedi: @uintptr Kardeş şu banı aç artık ya. Gereksiz yere gül gibi takımım çürüyor içeride. Genişletmek için tıkla... Bana X'ten yaz, kaldırdım engelini oradan. İstişare edelim, tatlıya bağlansın mevzu.
bkelmaestro dedi: @uintptr Kardeş şu banı aç artık ya. Gereksiz yere gül gibi takımım çürüyor içeride. Genişletmek için tıkla... Bana X'ten yaz, kaldırdım engelini oradan. İstişare edelim, tatlıya bağlansın mevzu.
bkelmaestro Gelişen Katılım 25 Eylül 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 1 Bugün 20:35 #112 uintptr dedi: Bana X'ten yaz, kaldırdım engelini oradan. İstişare edelim, tatlıya bağlansın mevzu. Genişletmek için tıkla... Mevzuyu tatlıya bağlamış olduk. Yaklaşımın için teşekkür ederim. Birazdan oyuna girip güncellemeleri değerlendireceğim.
uintptr dedi: Bana X'ten yaz, kaldırdım engelini oradan. İstişare edelim, tatlıya bağlansın mevzu. Genişletmek için tıkla... Mevzuyu tatlıya bağlamış olduk. Yaklaşımın için teşekkür ederim. Birazdan oyuna girip güncellemeleri değerlendireceğim.